Fotbal intern

Veste bună pentru U Craiova! Elvir Koljic ar putea să revină la meciul din Cupă contra Chindiei. Update exclusiv

26.02.2021 | 15:04
Veste buna pentru U Craiova Elvir Koljic ar putea sa revina la meciul din Cupa contra Chindiei Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Atacantul Elvir Koljic a trecut cu bine peste accidentarea suferită la începutul lunii octombrie, iar FANATIK a aflat că acesta ar putea să revină la meciul cu Chindia Târgovişte din Cupa României.

Elvir Koljic ar putea să revină în Chindia – U Craiova, din sferturile Cupei României

UPDATE, 26 februarie, ora 15:05 / Deşi s-a antrenat joi alături de echipă şi ar fi urmat să facă deplasarea alături de colegi pentru meciul din campionat cu Chindia, FANATIK a aflat că Elvir Koljic a rămas la Craiova pentru a efectua mai multe teste suplimentare.

ADVERTISEMENT

Dacă totul va decurge cu bine, atacantul bosniac va face joncţiunea cu echipa la Ploieşti, unde U Craiova va sta în perioada dintre cele două meciuri pe care le va juca împotriva Chindiei la Buzău. Elvir Koljic ar putea să intre în meciul din sferturile de finală ale Cupei României, dacă totul va fi ok.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 25 februarie

În urmă cu 10 zile, FANATIK a anunțat în exclusivitate că bosniacul este pregătit să revină la antrenamente, iar informația a fost confirmată de gruparea din Bănie.

ADVERTISEMENT

Deși a început recuperarea fizică de după operație în luna ianuarie, în urmă cu două zile atacantul s-a antrenat în cadru organizat cu restul coechipierilor.

Surpriză la meciul Chindia – U Craiova. Elvir Koljic face deplasarea la Buzău

Deși este în urmă cu pregătirea, FANATIK a aflat că antrenorul Marinos Ouzounidis a decis să-l includă pe Elvir Koljic pentru meciurile Chindia – U Craiova, astfel că bosniacul va face deplasarea cu restul lotului pentru cele două întâlniri de la Buzău.

ADVERTISEMENT

Mai mult tehnicianul elen este hotărât să-i acorde câteva minute atacantului într-una din cele două partide, în funcție de rezultatul de pe tabelă. În cazul în care oltenii vor avea asigurată victoria pe finalul unuia dintre aceste meciuri există posibilitatea ca fanii olteni să-l revadă în teren pe golgheterul bosniac.

Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște se vor întâlni prima dată în etapa a 25-a din Liga 1, sâmbătă, 27 februarie, de la ora 20:00, urmând ca trei zile mai târziu, marți, 2 martie, de la ora 20:30, să se înfrunte în sferturile de finală ale Cupei României. Ambele întâlniri vor avea loc la Buzău, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Koljic, cele mai bune cifre în Liga 1

În vârstă de 25 de ani, Elvir Koljic s-a accidentat la începutul lui octombrie, într-un meci cu Poli Iași, iar după operația suferită a urmat o recuperare de aproximativ cinci luni. Perioada de absență a coincis și cu un declin al echipei după startul perfect de sezon.

În absența bosniacului de pe teren, Alexandru Cicâldău a devenit principalul marcator al echipei, cu 8 goluri reușite în 23 de partide jucate. Atacantul era însă pe val înaintea de nefericita accidentare, cu 6 goluri marcate în 6 meciuri.

După transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma, FANATIK a analizat cifrele jucătorilor din Liga 1, iar liderul campionatului este Elvir Koljic, fotbalist care nu a mai jucat din luna octombrie 2020, când s-a accidentat într-un meci cu Poli Iaşi.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – U Craiova: 1,33 este cota pentru „12”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT