Life

Elwira, soția lui Mihai Petre, imagini de colecție cu mama sa: „Țin minte cum mă mângâia pe păr”

Elwira Petre a transmis un mesaj emoționant pentru femeile din familia sa. Soția lui Mihai Petre a distribuit imagini cu mama, dar și amintirile pe care nu le poate uita.
27.05.2022 | 12:00
Elwira, cu gândul la femeile din familia. Ce spune soția lui Mihai Petre despre mama sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jurata de la Dancing on ice: Vis în doi a postat imagini de colecție cu cea care i-a dat viață, într-o zi specială pentru dansatoare. Vedeta de la Antena 1 nu a trecut cu vederea momentele în care cei din Polonia sărbătoresc ziua mamelor.

Elwira, cu gândul la femeile din familia. Ce spune soția lui Mihai Petre despre mama sa

Elwira Petre este conștientă de presiunile de pe umerii mamelor, imediat ce au născut. Frumoasa blondină observă faptul că femeile vor să arate ca scoase din cutie la scurt timp după venirea pe lume a copiilor.

ADVERTISEMENT

În plus, câștigătoarea de la Asia Express are și un sfat prețios pentru proaspetele mămici. Dansatoarea le sugerează să-și ia tot timpul din lume pentru a se concentra pe bebeluș și să revină treptat la ritmul de dinainte de sarcină.

„Azi sărbătorim ziua mamelor în Polonia. Și scrolland pe telefon, am observat că în ultima vreme există o mare presiune pe umerii mamelor tinere, care abia au născut. Văd asta mai ales în social media.

ADVERTISEMENT

Un nou trend, după 1 lună de la naștere e că trebuie să ai abdomen plat, copilul se plimbă pe tocuri, cu căruciorul, în parc. Iar copilul nu plânge, nu are colici și doarme chiar toată noaptea.

Mamele trebuie musai să aibă și rezultate excepționale la serviciu, manichiura făcută, casa mereu curată și 3 mese pregătite numai din alimente bio. Oare este posibil? Probabil că da. Numai că de cele mai multe ori chiar este mai greu decât pare.

ADVERTISEMENT

Copilul tău nu doarme noaptea, alăptatul nu merge cu ți-ai dorit. Te simți epuizată, visezi la o cană de cafea ca să poți rezista încă o zi și ultimul lucru la care te gândești este să mergi la sală și să-ți lucrezi niște coapse de gazelă.

A durat 9 luni să aduci pe lume acest copil. Ia-ți tot timpul de care ai TU nevoie să îți revii. Treptat și în ritmul tău. Copilul tău are nevoie de o mamă sănătoasă fizic, dar și mental”, a scris soția lui Mihai Petre pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Elwira Petre: ”Țin mintea dragostea și bunătatea ei”

Elwira Petre a scos la suprafață amintirile pe care le are cu mama sa. Vedeta de la Antena 1 are întipărite în minte dragostea și bunătatea de care a avut parte din partea celei care a adus-o pe lume, nicidecum cum arăta.

„Când mă gândesc la mama mea nu îmi aduc aminte dacă avea celulită pe coapse sau vergeturi pe sâni. Țin minte cum mă mângâia pe păr. Țin minte dragostea și bunătatea ei. Țin minte cum îmi făcea micul dejun înainte să plece la serviciu.

Mamele din familia mea, cu siguranță s-au luptau și ele cu tot felul de probleme. Cum ar fi că nu aveau mașină de spălat rufe, nici pampers, munceau în câmp și probabil că un strat de grăsime în plus pe burtică chiar era ultima lor problemă. La mulți ani, MAMA”, a mai scris blondina.

ADVERTISEMENT