Sport

Ely Fernandes, evoluţie de coşmar! L-a scos din joc pe Aloe, a ratat o ocazie uriaşă şi fost eliminat

Ely Fernandes şi Baptiste Aloe s-au ciocnit dur în minutul 39 al meciului dintre Dinamo şi U Cluj. Mijlocaşul "şepcilor roşii" a avut o evoluţie de coşmar, fiind eliminat cu 18 minute înainte de final.
21.05.2022 | 21:26
Ely Fernandes evolutie de cosmar La scos din joc pe Aloe a ratat o ocazie uriasa si fost eliminat
Ely Fernandes, evoluţie de coşmar! L-a scos din joc pe Aloe, a ratat o ocazie uriaşă şi fost eliminat. Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT
21-05-2022
19:09

Ely Fernandes, seară de coşmar! Eliminat în minutul 73

Ely Fernandes a avut o evoluţie de coşmar în meciul cu Dinamo, care a ajuns la desăvârşire în minutul 72, când mijlocaşul a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Jucătorul celor de la U Cluj a ratat o ocazie uriaşă de a face 2-0, l-a scos din joc pe Baptiste Aloe şi a fost eliminat după un fault dur la Cătălin Carp, când a primit al doilea avertisment. 

Prima repriză a meciului dintre U Cluj şi Dinamo a fost plină de evenimente. Mihai Eşanu a gafat decisiv la golul marcat de Remacle, iar la finalul reprizei stadionul a amuţit după o ciocnire dură.

Ely Fernandes, intrare criminală la Baptiste Aloe!

Într-un duel aerian, Ely Fernandes şi Baptiste Aloe s-au ciocnit dur. Mijlocaşul celor de la U Cluj l-a lovit în pomete pe fundaşul francez, care a apucat să lovească mingea.

ADVERTISEMENT

Amândoi au căzut la pământ, iar arbitrul Cătălin Popa a cerut de urgenţă îngrijiri medicale pentru ambii jucători. După câteva minute, Ely Fernandes s-a ridicat, fără să aibă de suferit în urma ciocnirii.

Francezul a fost înlocuit! Ely Fernandes a văzut cartonaşul galben

Baptiste Aloe nu s-a putut ridica imediat şi a mai avut nevoie de îngrijiri pe teren. Dusan Uhrin a luat hotărârea să îl schimbe pe fundaşul francez cu Răzvan Patriche, cel care a intrat în finalul primei părţi.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Aloe s-a ridicat şi a fost surprins de faptul că a fost înlocuit. Francezul era încă vizibil afectat de ciocnirea cu mijlocaşul lui U Cluj.

Ely Fernandes a văzut cartonaşul galben pentru intrarea dură pe care a iniţiat-o.

Mihai Eşanu, gafă uriaşă în start de meci! Ely Fernandes a avut şansa golului de 2-0

Mihai Eşanu a avut o intrare dură în începutul meciului cu U Cluj. Portarul a ieşit din careu după ce Tescan a scăpat spre poartă şi l-a placat violent pe fotbalistul Universităţii Cluj.

ADVERTISEMENT

Mingea a sărit la Remacle, belgianul având o formalitate de făcut pentru a deschide scorul. După primele 45 de minute, U Cluj a intrat în avantaj la cabine, scor 1-0.

Ambele formaţii au mai ratat şanse importante. Ely Fernandes a irosit o oportunitate uriaşă de a face 2-0 când, în loc să îi paseze lui Remacle, a hotărât să şuteze din unghi.

ADVERTISEMENT
Tags: