Life

Ema Uta, blonda care înfrumusețează lumea mondenă de la noi! De ce e admirată și căutată de toate vedetele. Foto

Ema Uta are 30 de ani, arată însă ca o puștoaică și a devenit celebră pentru două motive: felul în care își expune formele fizice perfecte și talentul pe care îl are când vine vorba de machiaj.
27.08.2021 | 18:24
Ema Uta nu e deloc inhibata cand vine vorba de fotografie Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Make-up artist de aproape 14 ani, Ema Uta recunoaște că nici nu a visat să facă altceva. Deși, ca să fim sinceri, oricând s-ar putea reprofila și ar putea deveni manechin sau fotomodel pentru colecții de lenjerie intimă.

Ema Uta, favorita celebrităților din lumea mondenă

Când vine vorba de machiaj, Ema Uta a reușit să fie, probabil, cea mai căutată specialistă, vedete de talia Deliei, Loredanei sau Antoniei apelând, cu fiecare ocazie, la serviciile ei, mai ales în momentele în care imaginea pe care vor să o facă publică trebuie să fie absolut perfectă.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, în ciuda celebrității lor, faptul că sunt ”făcute frumoase” de make-up artistul Ema Uta este, deja, un motiv de laudă, mai toate starurile de la noi lăudându-se în momentul în care trec pragul salonului.

Dar, chiar dacă, în principiu, Ema Uta este favorita vedetelor feminine din showbiz, focoasa blondină nu e deloc ocolită nici de celebritățile masculine ale lumii mondene românești.

ADVERTISEMENT

Nu de altceva, dar, fără discuție, make-up artistul are cu ce să impresioneze orice bărbat, formele pe care le afișează cu generozitate pe conturile ei de socializare fiind demne de un fotomodel.

Ema Uta, ”vânată” de nume grele

Ema Uta este mai tot timpul în atenția publicului și datorită vedetelor care o curtează. Iar de-a lungul timpului, dacă nu ar fi o prezență discretă în lumea mondenă, frumoasa blondină ar putea putea scoate, cu siguranță, o listă lungă a bărbaților care au încercat să o impresioneze.

ADVERTISEMENT

De altfel, cel mai recent de pe lista admiratorilor focoasei Ema Uta este chiar Gabi Bădălău, milionarul din Giurgiu care voia să se căsătorească cu Bianca Drăgușanu.

Doar că, din întâmplare, drumurile lui Gabi Bădălău și ale Emei Uta s-au intersectat, iar proiectul mariajului cu Bianca Drăgușanu a fost uitat ca prim minune de bărbat. Ba chiar, se zvonește în lumea mondenă, că ar fi încercat să ”marcheze” în ochii Emei, succesul lui Gabi Bădălău fiind încă incert, ea negând că ar fi implicată într-un trio amoros.

ADVERTISEMENT

E adevărat, pare-se, Gabi Bădău ar fi încercat să o impresioneze pe Ema Uta cu promisiunea unei excursii de vis, în Maldive. Iar strategia, având în vedere obiceiurile blondei, nu a fost chiar neinspirată, Gabi Bădălău observând probabil că Ema Uta este înnebunită după destinații exotice.

Ema Uta, forme de fotomodel pentru lenjerie

Cum Ema Uta pare să fie mai mult plecată în vacanțe exotice – lucru explicabil având în vedere că nu lucrează chiar ieftin, iar doar unele vedete pot apela la serviciile ei – fotografiile de pe conturile ei de socializare sunt de natură să incite din plin… privitorul.

Nu de altceva, dar Ema Uta pare să fie din categoria femeilor care urăsc hainele. Nu, nu când e vorba de cumpărături, suntem noi convinși, ci din cauză că se pot expune în costume de baie care mai de care mai micuțe, dar care, spre ciuda multor doamne și domnișoare, îi vin perfect pe formele de fotomodel.

Și, din ceea ce se observă, Ema Uta nu este deloc inhibată. E adevărat, nici nu are de ce să fie, fiind înzestrată de mama-natură cu trăsături frumoase, iar medicii esteticieni la care a apleat pentru mici retușuri sunt, cu siguranță, printre cei mai buni în domeniu.

ADVERTISEMENT