Life

Ema Uta le-a întâlnit pe Kim Kardashian și Jennifer Lopez. Cum sunt cele două dive ale Americii în realitate

Ema Uta și-a creat un adevărat imperiu financiar din make-up. Iubita lui Alex Bodi a străbătut lumea în lung și-n lat, învârtindu-se inclusiv în showbiz-ul american, unde le-a cunoscut pe J. Lo și K. Kardashian!
05.03.2022 | 11:53
Ema Uta lea intalnit pe Kim Kardashian si Jennifer Lopez Cum sunt cele doua dive ale Americii in realitate
Ema Uta a vorbit despre Kim Kardashian și Jennifer Lopez. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ema Uta a avut ocazia să le cunoască pe două dintre cele mai mari dive ale Americii, Kim Kardashian și Jennifer Lopez. Meseria ei, cea de make-up artist, a dus-o în cele mai selecte împrejurări din întreaga lume. Iubita lui Alex Bodi nu doar că a colaborat cu cele două celebrități americane, dar a avut ocazia să petreacă și ceva timp în preajma lor, să schimbe câteva vorbe.

Ema Uta, despre Kim Kardashian și Jennifer Lopez

Cum sunt în realitate Kim Kardashian și Jennifer Lopez? Au fițe sau sunt la fel cum le percep fanii? Ema a vorbit despre întâlnirea cu cele două în cel mai nou reportaj al emisiunii „Fiță cu Adiță” de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Kim Kardashian e foarte scundă. Nu mă așteptam să fie atât de scundă, e cam jumate cât mine… Îmi ajunge pe la jumătate. E foarte blândă, la fel ca pe Instagram”, a spus Ema Uta despre Kim Kardashian.

„Pe Jennifer o ador. Nici nu există cuvinte să o descriu pe femeia asta. E top. Și voce, și dans, și enterntainer…”, a spus Uta și despre J. Lo.

ADVERTISEMENT

Ema a fost întrebată dacă s-a gândit vreodată să se stabilească în Statele Unite. Blondina a glumit spunând că și-a luat și o căsuță acolo. În cel mai serios mod, a spus apoi că a avut câteva propuneri să se stabilească peste Ocean. I-a trecut prin cap de mai multe ori să se mute în SUA.

E foarte bună prietenă cu Antonia și Loredana Groza

„Îmi iubesc prea mult fetele aici. Am niște cursante extraordinare. Am cursante din toate colțurile țării. Fac atâția bănuți încât să-mi fie mie bine”, a mai spus Ema Uta.

ADVERTISEMENT

Ema a vorbit și despre vedetele de la noi. Este foarte bună prietenă cu Antonia, a cărei frumusețe a remarcat-o și ea încă de la prima întâlnire. Iar despre Loredana Groza, a spus că pentru ea este ca o regină: „Am multe de învățat de la ea.

Noi ieșim, ne distrăm, ascultăm muzică și încep să mă obișnuiesc cu ea. Parcă nu o mai simt așa ca un artist, ca pe o regină. Când urcă pe scenă, se transformă”.

ADVERTISEMENT