Life

Ema Uta, prima reacție după ce s-a spus că Gabi Bădălău a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu ea: “Nu accept oferte”

Ema Uta, celebrul make-up artist al vedetelor, a făcut primele declarații după ce s-a spus că Gabi Bădălău a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu ea.
23.08.2021 | 17:58
Ema Uta prima reactie dupa ce sa spus ca Gabi Badalau a inselato pe Bianca Dragusanu cu ea Nu accept oferte
Ema Uta, prima reacție după ce s-a spus că Gabi Bădălău a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu ea. "Nu accept oferte". Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău ar fi încercat să o cucerească pe Ema Uta, în timp ce era într-o relație cu Bianca Drăgușanu. Celebrul make-up artist al vedetelor a recunoscut că acesta i-a propus să meargă împreună într-o vacanță, dar spune că l-a refuzat categoric.

Se pare că atunci când Bianca Drăgușanu a aflat ce a vrut să facă iubitul ei a pus capăt imediat relației.

ADVERTISEMENT

Ema Uta spune că nu s-a întâlnit niciodată cu fiul milionarului și că a refuzat orice propunere venită din partea lui.

Ema Uta, prima reacție după ce s-a spus că Gabi Bădălău a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu ea: “Nu accept oferte”

Ema Uta a ținut să clarifice lucrurile, după ce s-a spus că fiul milionarului Nicolae Bădălău ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu ea. Aceasta spune că nu a discutat niciodată cu Gabi Bădălău, dar acesta i-ar fi făcut o propunere printr-o prietenă, pe care ea nu a acceptat-o.

ADVERTISEMENT

“Nu obișnuiesc să vorbesc despre lucruri de genul, dar atunci când integritatea mi se pune la îndoilă prin afirmații false, trebuie să iau atitudine. Nu cunosc personal pe niciunul dintre oamenii lângă care mi-a fost pus numele, îi știu de la televizor.

Nu am vorbit niciodată cu omul respectiv, nu l-am văzut în viața mea live, iar el, i-a răspuns pe insta acum un an la un compliment pe care mi l-a făcut.

ADVERTISEMENT

Ceea ce pot menționa într-adevăr este că prietena mea ( amică cu respectivul) cu care am fost în vacanță mi-a transmis că omul are o propunere pentru mine, iar ea l-a refuzat incontestabil explicându-i că nu am fost vreodată și nu sunt genul ăla de femeie. Atât”, a spus Ema Uta pe Instagram.

Celebrul make-up artist al vedetelor spune că își plătește singură vacanțele și nu are nevoie de asemenea oferte. Mai mult, Ema Uta vrea să-i dea în judecată pe cei care au spus că a avut o relație cu Bădălău.

ADVERTISEMENT

“Facem parte din lume diferite, știe toată lume din ce îmi câștig existența, de la 16 ani mă ocup cu make-up și de 7 ani predau cursuri fetelor venite din toată țara, cât și din afară, rodul muncii mele constă în faptul că sunt o fată independentă, mă întrețin singură, nu depind de nimeni, nu poate nimeni pe lumea asta să îmi probeze contrariul și tocmai din această cauză poate deranjez.

Nu ”negociez” vacanțe cu nimeni, mi le plătesc singură, nu accept ”oferte” și nici propuneri, nu am nevoie și nu știu dacă contează, dar…poate fi dovedit ușor”, a mai spus Ema Uta.

ADVERTISEMENT