News

Magazinul online unde cumperi acum și plătești peste două săptămâni. Câți bani ai la dispoziție pentru achiziții

Un magazin online renumit propune clienților să cumpere pe loc tot ceea ce-și doresc și să achite peste 15 zile. Pentru o astfel de ofertă, este stabilit și un buget.
12.11.2021 | 21:15
Magazinul online unde cumperi acum si platesti peste doua saptamani Cati bani ai la dispozitie pentru achizitii
Ofertă cumpărături online: cumperi acum și plătești peste 15 zile. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Este vorba despre eMAG, care de ”Blackfriday” vine cu o ofertă diferită față de alte magazine online. Anume, se poate cumpăra în baza unui buget de 2.000 de lei orice produs, din aproape orice categorie, iar suma se poate achita peste două săptămâni.

Printre cele puse la vânzare de eMAG sunt produse utile, precum: electrocasnice, articole vestimentare, mobiliere, cosmetice, biciclete, echipamente auto sau din domeniul tehnologiei.

ADVERTISEMENT

Cum se face, mai exact, plata

Toate acestea se introduc într-un coș, iar odată atinsă suma de 2.000 de lei, se introduc și datele cardului personal și se apasă pe funcția ”plătește peste 15 zile”.  Ulterior, în mod automat, cei 2.000 de lei se vor vira în contul eMAG.

”Nu plătești nimic la plasarea comenzii. Cardul tău salvat va fi debitat automat în a 15-a zi de la data estimată a livrării ultimului colet din comandă”, potrivit eMAG.

ADVERTISEMENT

eMAG dă asigurări că nu se percep costuri suplimentare

Pentru persoanele care își fac griji în legătură cu perceperea unui cost suplimentar, ele trebuie să știe că nu li se va aplica nimic în plus, în afară de cei 2.000 de lei.

”Nu plătești nimic în afară de valoarea produselor pe care le păstrezi. Nu se aplică dobândă sau comisioane”, mai transmit reprezentanții magazinului online.

ADVERTISEMENT

De altfel, așa cum este legal, se va emite în a 15-a zi și o factură cu toate cele cumpărate de pe eMAG.

”Cardul tău salvat va fi debitat automat în a 15-a zi de la data estimată de livrare a ultimului colet din comandă.

ADVERTISEMENT

Această dată va fi menționată și pe factură, iar noi îți vom trimite și o notificare pe e-mail cu 2 zile înainte de debitarea cardului”, mai asigură magazinul online.

Dacă se vor face cumpărături mai mult de 2.000 de lei, restul produselor vor rămâne rezervate, iar angajații companiei vor suna clienții pentru modificarea plății. Mai mult, oferta include și varianta de retur.

”Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea “Retururile mele” din contul tău de client și să completezi formularul de retur. Poți să returnezi produsele la easybox, prin curier sau în showroom-ul eMAG”, mai asigură magazinul.

Restul detaliilor despre oferta pusă la dispoziție se pot găsi pe site-ul eMAG. Dacă sesizați neplăceri, se poate apela Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) care va sancționa conform legii. De exemplu, în ultimele 24 de ore, pentru oferte false de ”Blackfriday” s-au aplicat 260.000 lei amenzi.

ADVERTISEMENT