Eboue, dornic să revină pe gazon: "Aş merge şi în Pakistan să joc"

arsenal, galatasaray, eboue

Emanuel Eboue, ani de zile fundaşul lui Arsenal Londra şi mai apoi al echipei turce Galatasaray, spune că doreşte enorm să revină pe gazon, pentru a depăşi momentele cumplite de care a avut...

Emanuel Eboue, ani de zile fundaşul lui Arsenal Londra şi mai apoi al echipei turce Galatasaray, spune că doreşte enorm să revină pe gazon, pentru a depăşi momentele cumplite de care a avut parte în ultima perioadă de timp în viaţa personală.

Eboue a rămas practic fără bani în urma divorţului de soţia sa, care i-a luat tot, inclusiv dreptul de a-şi vedea cei trei copii. Ajuns la 34 de ani, ivorianul consideră că singurul lucru care i-a mai rămas este să demonstreze că este în continuare un jucător de valoare.

Emanuel Eboue recunoaşte că a vrut să se sinucidă

El recunoaşte că a fost la un pas de a-şi lua viaţa, considerând că a pierdut absolut totul şi a fost abandonat, dar acum se pare că a reuşit să depăşească momentul de cumpănă şi e dornic să arate că poate încă juca la nivel înalt.

"Aş accepta o ofertă de oriunde, numai să îmi dea şansa să joc. Poate veni şi de la Baghdad sau din Pakistan. Imi lipseşte enorm fotbalul, momentul acela special când te afli pe teren şi lupţi împotriva adversarului. Îmi doresc enorm să mă cheme cineva. Eu stau cu bagajele făcute".