Eboue, dornic să revină pe gazon: “Aş merge şi în Pakistan să joc”

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
05/02/2018, 20:12
Eboue, dornic să revină pe gazon: “Aş merge şi în Pakistan să joc”

Emanuel Eboue, ani de zile fundaşul lui Arsenal Londra şi mai apoi al echipei turce Galatasaray, spune că doreşte enorm să revină pe gazon, pentru a depăşi momentele cumplite de care a avut parte în ultima perioadă de timp în viaţa personală.

Eboue a rămas practic fără bani în urma divorţului de soţia sa, care i-a luat tot, inclusiv dreptul de a-şi vedea cei trei copii. Ajuns la 34 de ani, ivorianul consideră că singurul lucru care i-a mai rămas este să demonstreze că este în continuare un jucător de valoare.

Emanuel Eboue recunoaşte că a vrut să se sinucidă

El recunoaşte că a fost la un pas de a-şi lua viaţa, considerând că a pierdut absolut totul şi a fost abandonat, dar acum se pare că a reuşit să depăşească momentul de cumpănă şi e dornic să arate că poate încă juca la nivel înalt.

“Aş accepta o ofertă de oriunde, numai să îmi dea şansa să joc. Poate veni şi de la Baghdad sau din Pakistan. Imi lipseşte enorm fotbalul, momentul acela special când te afli pe teren şi lupţi împotriva adversarului. Îmi doresc enorm să mă cheme cineva. Eu stau cu bagajele făcute”.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.