Life

Cine e tânărul nevăzător care a primit Golden Buzz de la Andra la Românii au talent 2022. Emanuel are o poveste de viață emoționantă

Emanuel Ion este un adolescent în vârstă de 15 ani din Constanța, care a impresionat-o pe Andra în așa fel încât să îi dea Golden Buzz, el fiind trimis direct în finală.
05.02.2022 | 09:59
Cine e tanarul nevazator care a primit Golden Buzz de la Andra la Romanii au talent 2022 Emanuel are o poveste de viata emotionanta
Cine e tânărul nevăzător care a primit Golden Buzz de la Andra la Românii au talent 2022. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Emanuel Ion este primul concurent de la Românii au talent din acest sezon care a primit Golden Buzz.

Andra a fost cea impresionată până la lacrimi de prestația lui și a decis să îl răsplătească pe concurent și l-a trimis direct în finală.

ADVERTISEMENT

De altfel, toți jurații au fost mișcați de tânărul în vârstă de 15 ani, astfel că i-au adresat cuvinte de laudă. Mihai Bobonete chiar i-a mulțumit că există, în timp ce Dragoș Bucur a remarcat că prestația tânărului a ridicat întreaga sală în picioare.

“Sunt bucuros că exiști, omule!”, a spus Mihai Bobonete.

“Ne-am ridicat în picioare și noi, și toți cei din public”, a remarcat Dragoș Bucur.

Andra a fost lăsată fără cuvinte de Emanuel Ion

Andra, cea care i-a dat Golden Buzz tânărului a spus că a fost lăsată fără cuvinte de prestația sa și a afirmat că aceasta a fost modalitatea sa de a-l răsplăti.

ADVERTISEMENT

“Eu în fața momentelor de genul asta, când rămân fără niciun un cuvânt, pot doar să mă bucur alături de concurent și să-l răsplătesc cu ce am mai bun”, a spus Andra, înainte de a apăsa pe butonul special.

Mai mult, artista a mai declarat și că Emanuel Ion a venit pregătit pentru a face spectacol, iar felul în care a cântat a fost unul îngeresc.

ADVERTISEMENT

”L-am ascultat pe Emanuel și, în timp ce cânta, îmi imaginam un băiat care a venit legat la ochi să facă spectacol”, a spus Andra.

Cine este, de fapt, Emanuel Ion de la Românii au talent

Adolescentul este din Constanța și s-a născut nevăzător. Acest lucru nu l-a împiedicat să făcă tot ce și-a dorit, astfel că, la vârsta lui, a ajuns să cânte nu la unul, ci la cinci instrumente.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe. El nu a vrut niciodată condiția sa fizică să fie una definitorie pentru cine este el ca persoană și nici nu a vrut să fie trata diferit din această cauză.

Visul lui este să se facă IT-ist și lucrează pe calculator. Emanuel merge chiar și cu bicicleta.

”Eu sunt nevăzător din naștere și evit să arăt asta, vreau să fiu un băiat normal.

Niciodată nu am vrut să mă țin de umărul altcuiva. Eu nu caut milă, vreau ca lumea atunci când mă vede să stea cu mine de vorbă, nu pentru că sunt nevăzător”, a declarat el, la emisiunea de la Pro TV.

ADVERTISEMENT