Life

Emanuel Neagu, în tandrețuri cu o artistă celebră! Nu este Elena Ionescu

08.07.2020 | 16:04
Emanuel Neagu in tandreturi cu o artista celebra Nu este Elena Ionescu
Emanuel Neagu, în tandrețuri cu Otilia Bilionera. Sursa foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

De când s-a întors din Republica Dominicană, Emanuel Neagu este înconjurat de unele dintre cele mai frumoase dintre reprezentantele showbiz-ului românesc. Nu ne miră, în condițiile în care a demonstrat în Republica Dominicană că merită din plin titlul de supraviețuitor, chiar dacă nu a reușit să câștige marele premiu.

Dincolo de punctele aduse echipei sale de fiecare dată când intra pe traseu, tânărul și-a uimit colegii cu mișcări care i-ar face invidioși chiar și pe cei mai buni dansatori. Și suntem siguri că îndrăgita artistă alături de care a fost surprins recent ne împărtășește opinia.

ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera, căci despre ea este vorba, își pregătește revenirea în peisajul muzical și lucrează de zor la videoclipul noii sale piese, iar partener îi este chiar fostul Războinic. Nu știm dacă se pune problema unei idile, mai ales că acesta nu și-a ascuns niciodată sentimentele pentru Elena Ionescu, dar scenele pe care cei doi le-au filmat împreună vor face cu siguranță deliciul fanilor.

O face geloasă pe Elena Ionescu? Emanuel Neagu, surprins alături de Otilia Bilionera

Totul s-a petrecut în largul Mării Negre, într-un cadru cât se poate de romantic. îmbrăcată în ținute senzuale, Otilia l-a îmbrățișat pe fostul finalist Survivor România și i-a aruncat priviri cu subînțeles. Chiar dacă totul face parte dintr-o poveste bine pusă la punct de regizorul clipului, imaginile s-ar putea să nu fie tocmai pe placul Elenei.

ADVERTISEMENT

Este o piesă de dragoste, Otilia și Emanuel joacă rolurile principale în clip, spun povestea piesei cântate în turcă. Otilia are ținute cât se poate de senzuale pentru clipul făcut melodiei Deli Gibi”, a dezvăluit managerul Otiliei.

În timpul filmărilor, cei doi protagoniști au avut parte și de momente mai puțin plăcute. „Ni s-a făcut tuturor rău, mai ales că marea era extrem de agitată și velierul se mișca în toate direcțiile. Mîă mir că am reușit să și terminăm filmările la cât se mișca stânga – dreapta, sus – jos…

ADVERTISEMENT

Otiliei îi era foarte rău, chiar m-a mirat cu încăpățânarea și ambiția ei de a termina filmările, în ciuda problemelor. Și a jucat perfect, zici că era pe bune îndrăgostită de Emanuel Neagu, chiar dacă abia se mai ținea pe picioare”, a mai spus el.

Nu voia să audă de nuntă, dar pandemia a făcut-o să se răzgândească

Nu știu când urmează nunta, pentru că eu nu am fost gelul acela de fată care și-a dorit să se vadă mireasă.. Eu mi-am dorit să călătoresc, să fiu cântăreață, dar va trebui să fac și pasul acesta.

ADVERTISEMENT

În primul rând, pentru că sunt singurul copil la părinți. Nu îmi voi păstra numele, dar ei își doresc foarte mult să mă vadă mireasă. Ei au fost la foarte multe nunți, și vor veni toate rudele din Moldova și la mine.

Eu i-am spus mamei că nu știu dacă voi face nuntă, că voi face doar cununia civilă, o petrecere privată, dar mama a izbucnit. ”Cum, de ce, eu am fost toată viața la nunți, am dat atâția bani la nunți și tu, fata mea, copilul meu, nu faci nuntă? Nu se poate”, mi-a spus mama. O să fac o nuntă și la Moldova, mama lui e și ea moldoveancă, deci știe să și joace”, a dezvăluit Otilia Bilionera.

ADVERTISEMENT