News

Emanuel Onoriu, fiul cântăreței Gabi Luncă, vrea să candideze la prezidențiale. De partea cărui partid

31.08.2019 | 10:24
Emanuel Onoriu fiul cantaretei Gabi Lunca vrea sa candideze la prezidentiale De partea carui partid

Fiul cântăreței de muzică lăutărească Gabi Luncă, Emanuel Onoriu, strânge semnături pentru a candida la alegerile prezidențiale care vor avea loc în această toamnă. Formațiunea din partea căreia vrea să ajungă la Palatul Cotroceni este Uniunea Națională Creștină a Romilor din România.

Emanuel Onoriu vrea la Cotroceni ca reprezentant al comunității rome

Pentru a avea candidatura validă, acesta e nevoit să strângă 200.000 de semnături de sprijin, iar majoritatea din acestea ar veni din partea comunității rome, extrem de numeroasă în țara noastră. Emanuel a solicitat sprijin pe Facebook, iar în curând va prezenta și programul cu care va dori să câștige alegerile.

„Mă sprijini să candidez la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019? Dacă ești de acord, îți voi trimite tabelul, care trebuie printat și completat cu datele susținătorilor mei. Fă apoi să ajungă la mine. Îți mulțumesc pentru sprijinul oferit!”, a scris acesta în mediul online.

emanuel onoriu
Fiul cântăreței Gabi Luncă strânge semnături din partea unei formațiuni a comunității rome. Sursa foto: Antena Stars

O ofertă electorală pestriță

Oferta electorală pentru prezidențialele din acest an devine tot mai stufoasă. Pe listă s-au înscris până acum o serie de personalități. La alegerile prezidențiale din 14 noiembrie vom avea de ales dintre Klaus Iohannis, președintele în funcție, Dan Barna, susținut de USR-PLUS, Viorica Dăncilă, premier în funcție, Ramona Ioana Bruynssels, din partea Umaniștilor, Mircea Diaconu, susținut de ALDE și Pro România, Claudiu Crăciun din partea DEMOS, Alexandru Cumpănașu, Bogdan Stanoevici sau Theodor Paleologu, din partea Partidului Mișcarea Populară.