News

Emanuel Ungureanu, scandal în interiorul USR PLUS: “Mi-au spus că fac agenda PSD-ului”. Despre ce este vorba

Emanuel Ungureanu, deputat ales pe listele USR PLUS, a explicat miercuri, la Antena 3, despre un scandal care are loc în interiorul partidului, declarând: "Mi-au spus că fac agenda PSD-ului".
30.06.2021 | 21:50
Emanuel Ungureanu scandal in interiorul USR PLUS Miau spus ca fac agenda PSDului Despre ce este vorba
ADVERTISEMENT

Construirea unui nou spital de copii este întârziată în ultimele luni de către demolările unor clădiri vechi care se află în interiorul curții unității spitalicești.

Managerul spitalului, Alexandru Ulici, a declarat la începutul lunii iunie că criza gunoiului din Sectorul 1 ar putea să afecteze semnificativ viețile pacienților.

ADVERTISEMENT

Emanuel Ungureanu, în mijlocul unui scandal în USR PLUS: “Mi-au reproșat că fac agenda PSD-ului”

“Am fost să vorbesc cu domnul Nicușor Dan împreună cu o colegă de-ale mele de la PLUS, le-am explicat și lui și colegilor consilieri că acolo este un coteț care se dărâmă efectiv pe casa de lângă.

Din când în când mai trimite domnul primar pe cineva de la nu știu ce comisie de patrimoniu și ne spune că nu știm noi să apreciem nu știu ce patrimoniu extraordinar este acolo.

ADVERTISEMENT

Doi primari de-ai noștri nu sunt capabili de nouă luni să dărâme două cotețe. Nu trebuia să merg eu ca deputat de atâtea ori la spital pentru asta, am fost de nu știu câte ori să încerc să rezolv ceva.

Domnul primar Nicușor Dan nu a fost niciodată, doamna primar Clotilde Armand nu a fost nici dânsa vreodată pe acolo.

ADVERTISEMENT

M-au pus într-o situație penibilă, mi-au zis că totul este rezolvat, am spus că totul este gata, i-am mulțumit domnului primar și apoi mă sună domnul profesor de la spital (n.red. Alexandra Ulici, managerul spitalului Grigore Alexandrescu) și îmi spune că nu e adevărat.

Câteva luni am vorbit intern, m-au certat cu ei, mi-au dat toate reproșurile din lume, că fac agenda PSD-ului, am consumat toate gloanțele.

ADVERTISEMENT

Am discutat omenește, am purtat și o discuție politică, în calitate de membru în comisia parlamentară pentru Sănătate, ce să mai fac cu mâinile astea două?

Eu nu am decât un interes profesional, eu sunt asistent social și am lucrat în spital de copii, nu poate nimeni să îmi explice ceea ce știu eu deja. Salvarea de vieți înseamnă construirea unui nou corp.

Să mă dea afară din orice partid, orice vor ei să facă, că voi striga la fel constant, trebuie să construim spitale noi”, a declarat Emanuel Ungureanu la Antena 3.

ADVERTISEMENT