ADVERTISEMENT
News

Emanuel Ungureanu, scandal în interiorul USR PLUS: “Mi-au spus că fac agenda PSD-ului”. Despre ce este vorba

Emanuel Ungureanu, deputat ales pe listele USR PLUS, a explicat miercuri, la Antena 3, despre un scandal care are loc în interiorul partidului, declarând: "Mi-au spus că fac agenda PSD-ului".
Autor: Rareș Mușătoiu | 30.06.2021 | 21:50
Emanuel Ungureanu, scandal în interiorul USR PLUS:
Emanuel Ungureanu, scandal în interiorul USR PLUS: "Mi-au spus că fac agenda PSD-ului". Despre ce este vorba foto: hepta.ro

Construirea unui nou spital de copii este întârziată în ultimele luni de către demolările unor clădiri vechi care se află în interiorul curții unității spitalicești.

ADVERTISEMENT

Managerul spitalului, Alexandru Ulici, a declarat la începutul lunii iunie că criza gunoiului din Sectorul 1 ar putea să afecteze semnificativ viețile pacienților.

Emanuel Ungureanu, în mijlocul unui scandal în USR PLUS: “Mi-au reproșat că fac agenda PSD-ului”

“Am fost să vorbesc cu domnul Nicușor Dan împreună cu o colegă de-ale mele de la PLUS, le-am explicat și lui și colegilor consilieri că acolo este un coteț care se dărâmă efectiv pe casa de lângă.

ADVERTISEMENT

Din când în când mai trimite domnul primar pe cineva de la nu știu ce comisie de patrimoniu și ne spune că nu știm noi să apreciem nu știu ce patrimoniu extraordinar este acolo.

Doi primari de-ai noștri nu sunt capabili de nouă luni să dărâme două cotețe. Nu trebuia să merg eu ca deputat de atâtea ori la spital pentru asta, am fost de nu știu câte ori să încerc să rezolv ceva.

ADVERTISEMENT

Domnul primar Nicușor Dan nu a fost niciodată, doamna primar Clotilde Armand nu a fost nici dânsa vreodată pe acolo.

M-au pus într-o situație penibilă, mi-au zis că totul este rezolvat, am spus că totul este gata, i-am mulțumit domnului primar și apoi mă sună domnul profesor de la spital (n.red. Alexandra Ulici, managerul spitalului Grigore Alexandrescu) și îmi spune că nu e adevărat.

ADVERTISEMENT

Câteva luni am vorbit intern, m-au certat cu ei, mi-au dat toate reproșurile din lume, că fac agenda PSD-ului, am consumat toate gloanțele.

Am discutat omenește, am purtat și o discuție politică, în calitate de membru în comisia parlamentară pentru Sănătate, ce să mai fac cu mâinile astea două?

ADVERTISEMENT

Eu nu am decât un interes profesional, eu sunt asistent social și am lucrat în spital de copii, nu poate nimeni să îmi explice ceea ce știu eu deja. Salvarea de vieți înseamnă construirea unui nou corp.

Să mă dea afară din orice partid, orice vor ei să facă, că voi striga la fel constant, trebuie să construim spitale noi”, a declarat Emanuel Ungureanu la Antena 3.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!