Fotbal intern

Emanuela Gavrilă, președinte la Farul. Cum arată “Elena Udrea” din fotbalul românesc. Foto

18.07.2018 | 12:18
Emanuela Gavrilă este noul președinte al SSC Farul

Emanuela Gavrilă este noul președinte de la SSC Farul. Femeia de afaceri a vorbit despre situația actuală a clubului de la malul mării și despre planurile pe care le are la echipă. “Elena Udrea” din fotbalul românesc ar fi dispusă să asigure clubului un buget de 1,2 milioane de euro. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

“Poate par puțin arogantă, dar o spun răspicat: vreau să duc echipa în Liga 1! Dacă n-aș fi crezut în asta, nu aș fi venit. Fără 1,2 milioane de euro nu se poate să emiți pretenții. Nu e un buget decis de mine, e un calcul pe care ți-l face orice om de fotbal care știe ce necesități are o echipă”, a declarat Emanuela Gavrilă pentru GSP.

Noul președinte al SSC Farul spune că a încercat să ia legătura cu Ciprian Marica, deținătorul mărcii Farul, vechea echipă înființată în 1949, pentru a face o alianță în folosul fotbalului constănțean și, evident, al clubului prospăt promovat în Liga a II-a, însă i s-ar fi transmis să nu îl mai deranjeze pe fostul internațional. În cazul în care nu va primi acordul să joace pe stadionul din Constanța, SSC Farul va avea opțiunea altor stadioane din județ.

Emanuela Gavrilă este noul președinte al SSC Farul

“Pe banca tehnică voi fi, jos! Poate nu m-ați înțeles. În acest proiect e inima mea. E pasiune! O pasiune pentru sport, nu doar pentru fotbal. E viața mea! Îmi place sportul, iar fotbalul e sportul rege. M-am gândit că e nevoie de o regină. Poate așa dăm startul și vor mai veni femei. Umplem stadioanele din România”, a mai spus Emanuela Gavrilă.

Emanuela Gavrilă
Emanuela Gavrilă