Fotbal intern

Dinamo, prima victorie în Liga 4! Ce emblemă a purtat pe piept echipa lui Badea

Spre deosebire de ceilalţi doi "granzi" ai Capitalei, Steaua şi Rapid, Dinamo a avut linişte în interior, prin prisma simpatiei suporterilor, care au susţinut cu frenezia recunoscută gruparea...
02.09.2017 | 17:07
Dinamo prima victorie in Liga 4 Ce emblema a purtat pe piept echipa lui Badea

Spre deosebire de ceilalţi doi “granzi” ai Capitalei, Steaua şi Rapid, Dinamo a avut linişte în interior, prin prisma simpatiei suporterilor, care au susţinut cu frenezia recunoscută gruparea lui Ionuţ Negoiţă. S-au mai certat “câinii” între ei, dar nu au fost probleme de genul celor existente la celelalte două formaţii, fanii Stelei fiind împărţiţi între echipa lui Becali şi cea a Armatei, iar giuleştenii având chiar mai multe echipe care încercau să le câştige simpatia.

Începând de sâmbătă, însă, şi suporterii dinamovişti au două echipe de suflet, cea a lui Ionuţ Negoiţă şi cea nou-înfiinţată de Nicolae Badea, care a evoluat cu tricouri care aveau tot emblema cu “câinii” pe piept ca şi cele ale elevilor lui Contra. CS FC Dinamo a disputat la sfârşitul săptămânii primul meci din istorie, în deplasare, cu AFC Victoria, în cadrul Ligii 4, “câinii” impunându-se cu scorul de 3-0.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Emblema Dinamo. Elevii lui Augustin nu au susţinere din partea fanilor

Diferenţa dintre noul Dinamo şi echipele Stelei şi Rapidului din Liga 4 constă în sprijinul fanilor, pentru că în timp ce în Giuleşti au fost circa 7.000 de fani, iar în Ghencea peste 1.000, elevii lui Ionel Augustin nu au beneficiat de sprijinul unor susţinători.

Poate a fost vorba şi de un meci disputat în deplasare, dar cert este că în cazul lui Dinamo nu există confuzia dintre entităţile pe care le susţin, cum se întmplâmplă la Steaua sau la Rapid. Deocamdată, “câinii” sunt alături de Contra şi compania, şi e greu de crezut că fanii vor migra de la Liga 1 la Liga 4….