L-a vrut pe Coman, acum şi-a dat demisia de la Chelsea!

Razvan Nicolae   
în FCSB
07/11/2017, 00:03
L-a vrut pe Coman, acum şi-a dat demisia de la Chelsea!

Michael Emenalo, directorul sportiv al lui Chelsea care l-a urmărit pe Florinel Coman şi-a dat demisia. Fostul internaţional al londonezilor a venit în România în această toamnă pentru a-l urmări pe mijlocaşul de 19 ani al vicecampioanei României.

Luni după-amiază, Michael Emenalo şi-a prezentat demisia, după o discuţie cu Roman Abramovich. Decizia fostului internaţional nigerian vine pe fondul neînţelegerilor cu Antonio Conte, antrenorul lui Chelsea. Campania de transferuri din vară a cauzat tensiuni între Antonio Conte, Michael Emenalo şi Marina Granovskaia, oficial al clubului londonez. Situaţia explozivă din conducerea clubului a ajuns în presă la scurt timp. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Emenalo, 10 ani la Chelsea

Cu scurt timp înainte de meciul Chelsea – Manchester United 1-0 de duminică, directorul sportiv al clubului a fost criticat pentru că l-a adus pe Danny Drinkwater şi i s-a imputat ratarea transferurilor lui Romelu Lukaku şi Alex Sandro.

Michael Emenalo a venit la Chelsea în 2007, în locul lui Ray Wilkins. În 2013, directorul sportiv a anunţat că vrea să-şi dea demisia, însă Roman Abramovich nu a acceptat. Presa engleză consideră plecare nigerianului ca o victorie a lui Antonio Conte.

Închide ×