Sport

Emeric Ienei, ferm înaintea derby-ului FCSB – Dinamo: „Steaua e mai puternică! Ar fi bine să câștige campionatul!”. Exclusiv

Emeric Ienei, fostul mare antrenor al Stelei, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre derby-ul FCSB - Dinamo.
10.09.2021 | 14:12
Emeric Ienei ferm inaintea derbyului FCSB  Dinamo Steaua e mai puternica Ar fi bine sa castige campionatul Exclusiv
Emeric Ienei, ferm înaintea derby-ului FCSB - Dinamo: „Steaua e mai puternică! Ar fi bine să câștige campionatul!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Partida FCSB – Dinamo se va juca duminică, de la ora 21:00. În prezent, FCSB se află pe locul 8 din Liga 1, cu nouă puncte obținute după șapte meciuri jucate, iar Dinamo se poziționează pe locul 14, cu șase puncte.

Emeric Ienei, ferm înaintea derby-ului FCSB – Dinamo

Fostul mare tehnician este de părere că FCSB e mai puternică decât Dinamo și își dorește ca formația roș-albastră să se impună în meciul de duminică.

ADVERTISEMENT

În același timp, Emeric Ienei susține că Gigi Becali a făcut o mișcare foarte bună prin aducerea lui Edi Iordănescu la „cârma” FCSB-ului.

„Mă aștept să fie un joc foarte interesant. Eu spun că cele două echipe au câștigat în valoare, în ultimul timp.

ADVERTISEMENT

Jucătorii trebuie să arate că au valoare. A făcut bine Gigi Becali că l-a luat la Steaua pe Edi Iordănescu. Eu cred că Puiu Iordănescu îi dă sfaturi fiului său. Ar fi bine să câștige campionatul, dar, în primul rând, trebuie să se gândească la viitorul naționalei României.

Este un meci foarte greu pentru ambele echipe, dar eu cred că Steaua e cu ceva mai puternică decât Dinamo. Mi-aș dori să câștige Steaua. Dar nu asta este important, ci jocul lor să fie unul bun, iar Mirel Rădoi să aibă de unde alege pentru echipa națională”, a declarat Emeric Ienei, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu, încrezător că Dinamo se poate impune în fața FCSB-ului

Ionel Dănciulescu, fost jucător important la Dinamo, consideră că formația din „Ștefan cel Mare” va fi ajutată foarte mult de susținerea suporterilor și, astfel, se va putea impune în fața FCSB-ului, care are probleme de lot.

„La Dinamo, trebuie totul făcut treptat, zi după zi. Sunt jucători care n-au mai evoluat într-un meci oficial, unii de 3-4-5 luni. Unii de doi ani, cum e Nica. Una e când te antrenezi cu echipa și alta când vine meciul oficial. Este un alt ritm, alte trăiri, sunt multe lucruri de luat în seamă.

ADVERTISEMENT

Ca nume, arată foarte bine transferurile lui Dinamo. Problema este cât de repede îi poți integra.

FCSB are mari probleme fără Coman și fără Tănase. Sunt două pierderi importante pentru echipă. Nu știm nici de Budescu cum e fizic. Keșeru, la fel, el a fost exilat la echipa a doua a lui Ludogoreț. S-a antrenat, sunt de acord, dar ritmul și intensitatea unui meci de primă divizie e diferit față de echipa a doua a lui Ludogoreț.

Dinamo se poate baza pe entuziasm, pe suporteri. Mă bazez și pe faptul că Dinamo, în ultimii ani, are un bilanț pozitiv.

Fiind 8.600 de bilete, atât cât au primit cei de la Dinamo, va fi un imbold extraordinar de mare pentru jucători”, a declarat Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT