Neymar, lăudat de Emery! Ce pariu a făcut brazilianul atunci când a venit la PSG

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
08/02/2018, 13:58
Neymar, lăudat de Emery! Ce pariu a făcut brazilianul atunci când a venit la PSG

Unai Emery a vorbit despre realaţia pe care o are cu Neymar într-un interviu oferit presei din Spania. Antrenorul celor de la PSG a declarat că internaţionalul brazilian a făcut un pariu atunci când a plecat de la Barcelona şi a ales formaţia din capitala Franţei.

“Neymar s-a născut să fie un super jucător. Talentul său face ca echipa să crească. Nu am avut nicăieri un jucător ca el şi sunt foarte mulţumit că-l pot antrena. El a făcut un pariu sportiv atunci când a părăsit zona sa de comfort de la Barcelona şi acum încearcă să-şi câştige respectul tuturor aici. Este un jucător inimos. Pe teren are o mare responsabilitate şi uneori trebuie să încercăm să-l mai ajutăm să scape de presiune”, a declarat Unai Emery pentru Marca.

Emery nu e un fan tikitaka

Antrenorul spaniol a prefaţat şi meciul cu Real Madrid, acesta declarând că se aşteaptă la un meci mare. Unai Emery a susţinut că prelungirea contractului cu PSG nu este condiţionată de eliminarea campioanei Europei.

“Vom fi în centrul atenţiei la acel meci. Pot spune că este o adevărată finală de Ligă. Suntem pregătiţi pentru astfel de meciuri tari şi sunt sigur că putem face o partidă mare. Nimeni nu mi-a spus că prelungirea contractului ar putea să fie condiţionată de ceea ce se va întâmpla în acest meci. Nu jucăm tikitaka, nu-mi place această etichetă. E mai mult un concept al jurnaliştilor”, a mai precizat Unai Emery.

Ştirea MOMENTULUI

Astra-FCSB, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.