Susţinere totală pentru Emery! ”Suntem cu toţii alături de el”

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
01/04/2018, 08:38
Susţinere totală pentru Emery! ”Suntem cu toţii alături de el”

Imediat după ce parizienii au câştigat pentru a cincea oară consecutiv Cupa Ligii, patronul qatatarez Nasser Al-Khelaifi a declarat că nu se gândeşte la schimbarea tehnicianului spaniol.

”Suntem foarte mulţumiţi de acest meci, deşi nu a fost uşor. Am jucat bine, putem înscrie chiar 4, 5, 6 goluri. Antrenorul nostru este Unai Emery, iar noi îl susţinem. În fiecare zi văd în presă nume care ar putea să-l înlocuiască. El este antrenorul nostru şi întregul club îl sprijină”, a spus Al-Khelaifi.

Thiago Silva i-a dedicat victoria lui Emery

Căpitanul formaţiei Paris Saint-Germain, Thiago Silva, i-a dedicat trofeul lui Unai Emery: ”Acest trofeu este şi pentru Unai. Nu poţi da toată vina pe antrenor, avem şi noi o responsabilitate. Pentru că am fost eliminaţi de Real, e vina mea, e vina antrenorului, e vina tuturor. Aşa este fotbalul”.

PSG a învins-o pe AS Monaco, scor 3-0, iar liderul din Ligue 1 a câştigat Cupa Ligii Franţei. Edinson Cavani, cu o dublă, şi Angel Di Maria au marcat golurile victoriei pentru parizieni. Formaţia din capitala Franţei este la primul trofeu al sezonului.

Închide ×