Fotbal international

Unai Emery are zilele numărate! Un adversar al Stelei, dorit la PSG

Unai Emery este sub o mare presiune foarte mare în acest sezon la PSG. Antrenorul iberic va fi demis dacă nu va ajunge măcar în semifinalele Champions League, au anunţat  jurnaliştii de la...
20.09.2017 | 18:16
Unai Emery are zilele numarate Un adversar al Stelei dorit la PSG
ADVERTISEMENT

Unai Emery este sub o mare presiune foarte mare în acest sezon la PSG. Antrenorul iberic va fi demis dacă nu va ajunge măcar în semifinalele Champions League, au anunţat  jurnaliştii de la “L’Equipe”. Emery ar fi fost demis în sezonul trecut, dar victoria cu Angers din finala Cupei Franţei i-a salvat postul.

Directorul sportiv al lui PSG, Antero Henrique, are deja soluţia pentru înlocuirea lui Unai Emery, Jorge Jesus, antrenorul lui Sporting Lisabona. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

A eliminat FCSB din playoff-ul Champions League

L’Equipe scrie că PSG ar fi bătut deja palma cu Jorge Jesus pentru stagiunea următoare, dacă Unai Emery nu şi-ar îndeplini obiectivul. Emery a pierdut anul trecut titlul în defavorea lui AS Monaco, iar în această stagiune un eşec nu mai poate fi digerat de şefi. Dar, marele vis al şeicilor lui PSG este câştigarea Champions League. În sezonul trecut, PSG a pierdut dramatic calificarea în sferturi după 4-0 şi 1-6 în “dubla” cu Barcelona.

Jorge Jesus este antrenorul lui Sporting Lisabona şi speră să aducă primul titlu pe Jose Alvalade după o pauză de 15 ani. Jesus este antrenor la Sporting din anul 2015 când a plecat de la marea rivală Benfica Lisabona. La Benfica, Jesus a câştigat 3 titluri, 1 cupă a Portugaliei, 5 cupe ale Ligii, 1 Supercupă şi a jucat şi două finale de Europa League. În acest sezon, Sporting a eliminat FCSB din playoff-ul Champions League, 0-0 şi 5-1.

ADVERTISEMENT
Tags: