Life

Emi de la Noaptea târziu a anunțat data nunții cu Mădălina. Cine le vor fi nași celor doi îndrăgostiți

E oficial! Emi de la Noaptea târziu și logodnica lui, Mădălina, se căsătoresc vara asta. Pe ce dată va avea loc nunta și cine le vor fi nași celor doi tineri.
04.02.2023 | 22:31
Emi de la Noaptea tarziu a anuntat data nuntii cu Madalina Cine le vor fi nasi celor doi indragostiti
Emi de la Noaptea târziu a stabilit data nunții cu Mădălina. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emi de la Noaptea târziu a început anul cu dreptul. Și-a luat casă, iar acum el și Mădălina trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. În curând, vor deveni soț și soție, iar detaliile au fost puse la punct: au stabilit data căsătoriei, dar și nașii.

Emi de la Noaptea târziu și Mădălina fac nunta vara asta. Pe cine au pus ca nași

Perioadă înfloritoare pentru Emi de la Noaptea târziu. După ce el și Mădălina și-au cumpărat propriul apartament, acum se pregătesc de nuntă.

ADVERTISEMENT

Colegul lui Cuza a dezvăluia într-un interviu anul trecut că ceremonia ar putea avea loc vara aceasta și a vorbit serios, căci el și aleasa inimii sale au stabilit data în care vor deveni soț și soție.

Emi a făcut anunțul pe Instagram, printr-un mod inedit. L-a fotografiat pe „copilul lor”, adică motanul, în timp ce poartă la gât o plăcuță cu mesajul: „Mami și tati se căsătoresc! 11.06.2023″, și a încărcat imaginea pe celebra rețea socială.

ADVERTISEMENT
Ne dorim o nuntă fără lux și opulență, pentru fiecare om, lux și opulență reprezintă câte ceva, vrem să facem o nuntă care să ne placă amândurora
Emi și Mădă au făcut anunțul cu ajutorul motanului lor.
Foto: Instagram

Eliza și Natanticu, nași de cununie pentru Emi și Mădălina

Pe lângă data nunții, Emi de la Noaptea târziu și Mădălina și-au ales și nașii. Este de vorba de două perechi, iar una dintre acestea este reprezentată chiar de Eliza și Cosmin Natanticu.

În interviul amintit anterior, vedeta de la Te cunosc de undeva a mărturisit că el și viitoarea sa soție nu își doresc o nuntă tradițională și că evenimentul va avea loc în București.

ADVERTISEMENT

„Doamne ferește să nu se întâmple ceva neprevăzut, tradițional, la modul pe tradiții, nu, vrem ceva tradițional gen cu mersul la biserică, la modul ăsta, n-o s-o ducem la modul de nuntă anii 70, la modul ăla, tradiții, că Bucureștiul nu ne permite. 

O să o facem în București, noi chemăm ambele familii, eu din partea Olteniei, Mădă din Botoșani, mutați fiecare prin Mangalia, Timișoara, toată țara, pe la Sibiu, pe la București.

ADVERTISEMENT

Ne dorim o nuntă fără lux și opulență, pentru fiecare om, lux și opulență reprezintă câte ceva, vrem să facem o nuntă care să ne placă amândurora”, a declarat artistul pentru SpyNews.ro. 

ADVERTISEMENT