Life

Emi de la Noaptea Târziu, detalii despre nunta cu Mădălina. Când va avea loc marele eveniment

Emi de la Noaptea Târziu a oferit detalii despre nunta cu Mădălina. Când va avea loc marele eveniment.
13.09.2022 | 00:25
Emi de la Noaptea Tarziu detalii despre nunta cu Madalina Cand va avea loc marele eveniment
Emi de la Noaptea Târziu a dezvăluit când va avea loc nunta cu Mădălina. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emi de la Noaptea Târziu a oferit detalii despre nunta cu logodnica sa, Mădălina, pe care a cerut-o în căsătorie în timp ce se afla la filmările pentru Asia Express.

Emi de la Noaptea Târziu, detalii despre nunta cu Mădălina

Colegul lui Cuza de la Te cunosc de undeva plănuiește o nuntă de vis pentru el și viitoarea lui soție.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este foarte discret atunci când vine vorba despre viața personală, însă de data aceasta a vorbit despre momentul în care se va căsători cu aleasa inimii sale.

Emi a oferit detalii despre marele eveniment și a spus când va avea loc acesta. Nunta cu Mădălina va fi anul viitor, cel mai probabil în iunie.

ADVERTISEMENT

Evenimentul va avea loc în București, iar cei doi nu își doresc o nuntă tradițională. Amândoi își vor chema familiile pentru a lua parte la acest moment important din viața lor.

“Nunta o să fie la anul, în principiu în iunie, Doamne ferește să nu se întâmple ceva neprevăzut, tradițional, la modul pe tradiții, nu, vrem ceva tradițional gen cu mersul la biserică, la modul ăsta, n-o s-o ducem la modul de nuntă anii 70, la modul ăla, tradiții, că Bucureștiul nu ne permite. 

ADVERTISEMENT

O să o facem în București, noi chemăm ambele familii, eu din partea Olteniei, Mădă din Botoșani, mutați fiecare prin Mangalia, Timișoara, toată țara, pe la Sibiu, pe la București.”, a declarat Emi pentru spynews.ro.

“Ne dorim o nuntă fără lux și opulență”

Cei doi au decis să facă nunta la București pentru a mulțumi pe toată lumea. În plus, ar fi foarte greu pentru invitați să se deplaseze în diverse colțuri ale țării. Astfel, Capitala reprezintă o cale de mijloc.

ADVERTISEMENT

Emi și Mădălina își doresc un eveniment care să fie pe placul amândurora.

“Ne reunim aici, la București, pentru că ar fi fost foarte, foarte greu să o facem cumva să mulțumim pe toată lumea.

Ne dorim o nuntă fără lux și opulență, pentru fiecare om, lux și opulență reprezintă câte ceva, vrem să facem o nuntă care să ne placă amândurora.”, a mai spus Emi.

Cei doi își doresc să devină părinți, dar iubita lui Emi vrea ca nunta să aibă loc mai întâi. Mădălina nu ar vrea să fie însărcinată în ziua marelui eveniment.

Iubita lui Emi, Mădălina, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Tânăra are o carieră în Medicina Dentară.

Emi i-a adresat Mădălinei cererea în căsătorie prin intermediul emisiunii Asia Express, unde a participat alături de Cuza. Așa cum era de așteptat, răspunsul tinerei a fost unul afirmativ.

ADVERTISEMENT
Tags: