Life

Emi de la Noaptea Târziu, probleme cu vocea înainte de prima gală Te cunosc de undeva: “S-a îmbolnăvit copilul”

Emi de la Noaptea Târziu a avut probleme cu vocea înainte de prima gală Te cunosc de undeva, sezonul 17, unde participă alături de colegul său de trupă, Cuza.
29.04.2022 | 14:34
Emi de la Noaptea Tarziu probleme cu vocea inainte de prima gala Te cunosc de undeva Sa imbolnavit copilul
Emi de la Noaptea Târziu, probleme cu vocea înainte de prima gală Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emi de la Noaptea Târziu a rămas fără voce înainte de prima gală Te cunosc de undeva, unde participă în acest sezon alături de colegul său de trupă, Cuza, care a fost nevoit să se descurce singur. Acesta a venit la canto fără partenerul de scenă.

Emi de la Noaptea Târziu, probleme cu vocea înainte de prima gală Te cunosc de undeva

Cuza a informat-o pe Crina Mardare de problema colegului său, spunându-i că are dureri în gât din cauza melodiei grele pe care a interpretat-o.

ADVERTISEMENT

“Sunt singur! S-a îmbolnăvit copilul! I-aţi dat o piesă grea şi i-au rămas cuvintele în gât!”, i-a explicat Cuza Crinei Mardare, profesoara de canto din acest sezon, potrivit a1.ro.

“M-am trezit cu ‘îngâtită severă’!”, a spus Emi.

“Dacă, Doamne fereşte, moare, trebuie să îmi fac alt prieten!”, l-a completat Cuza pe colegul său de trupă.

ADVERTISEMENT

Emi și Cuza au fost foarte entuziasmați să participe împreună la acest proiect. Cuza a mai participat și în trecut la show-ul transformărilor.

“Momentul când am primit invitaţia de a face echipă cu prietenul meu cel mai bun, Cuza, ne-a bucurat pe amândoi, pentru că el a mai fost acum vreo cinci ani cred, şi mi-a tot zis ‘trebuie să facem asta împreună, că e frumos rău’!”, a declarat Emi despre participarea la emisiune.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când cei doi participă împreună la un show de la Antena 1. Cuza și Emi au făcut echipă și la cel de-al patrulea sezon Asia Express. Au reușit să ajungă în finală, însă marele premiu a fost câștigat de Mihai și Elwira Petre.

Când începe sezonul 17 Te cunosc de undeva

Sezonul 17 al transforming show-ului Te cunosc de undeva are premiera sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 20:00, pe Antena 1.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Alina Pușcaș va prezenta emisiunea alături de Pepe și nu de Cosmin Seleși, așa cum a fost până acum.

În afară de Cuza și Emi, la noul sezon Te cunosc de undeva mai participă următoarele cupluri de vedete: Alexia Talavutis şi Dima Trofim, Zarug şi Jazzy Jo, Romică Ţociu şi Carmen Chindriş, Maria Buză şi Paula Chirilă, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Ana şi Monica Odagiu, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu.

ADVERTISEMENT