Life

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina, fotografie romantică. Ce imagine a făcut publică fostul concurent de la Asia Express

Ce fotografie a postat Emi de la Noaptea Târziu alături de iubita sa, după ce a cerut-o în căsătorie? Comentariul postat de Mădălina arată cât de mult se iubesc cei doi!
18.12.2021 | 14:07
Emi de la Noaptea Tarziu si Madalina fotografie romantica Ce imagine a facut publica fostul concurent de la Asia Express
ADVERTISEMENT

Emi de la Noaptea Târziu și iubita lui au postat o fotografie romantică pe rețelele de socializare.

Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau și nu au ratat ocazia să facă publice imaginile, pentru ca și fanii să se bucure.

ADVERTISEMENT

Povestea de iubire dintre cei doi este foarte frumoasă, iar ei plănuiesc să-și întemeieze o familie împreună, mai ales acum după ce au devenit oficial logodnici.

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina, fotografie romantică împreună

Fiind foarte îndrăgostit, Emi de la Noaptea Târziu nu a ratat ocazia de a publica o fotografie alături de iubita sa, în care cei doi se sărută.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta a marcat fotografia respectivă publicată pe rețelele de socializare cu un mesaj deosebit, care îi face pe fanii să înțeleagă cât de mult se iubesc cei doi.

Astfel, fostul concurent de la Asia Express a lăsat să se înțeleagă că partenera lui de viață reprezintă pentru el întreaga sa fericire.

ADVERTISEMENT

În mesajul publicat alături de fotografie Emi de la Noaptea Târziu îi întreabă pe fanii săi ce reprezintă, de fapt, fericirea pentru ei.

„Continuă fraza!! Fericire pentru mine înseamnă…”, a scris el.

Emi si iubita lui se saruta
Emi si iubita lui se saruta. Foto: Instagram

Iubita lui a fost prima dintre ei care a răspuns la această întrebare și a precizat, la rândul său, că logodnicul ei reprezintă persoana care o face fericită.

ADVERTISEMENT

„Tu, Aki și familiile noastre ❤️”, a scris Mădălina.

Emi de la Noaptea Târziu a cerut-o de soție pe Mădălina când filma pentru Asia Express

Emi de la Noaptea Târziu a cerut-o în căsătorie pe Mădălina chiar în timp ce se afla la Asia Express. El era vizibil emoționat și a făcut o adevărată declarație de dragoste.

Astfel, fostul concurent a precizat că Mădălina a fost persoana care am fost mereu alături de el indiferent de cât de greu i-a fost.

„Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele.

O iubesc, nu avem o poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac. (…) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?”, a spus Emi, la Asia Express.

Răspunsul tinerei a fost unul afirmativ, astfel că acum cei doi se pregătesc de nuntă.

„A zis da! (Nu avea încotro)”, dezvăluia Emi pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: