Life

Emi de la Noaptea Târziu, în doliu. Fostul concurent Asia Express și-a pierdut bunica

Emi de la Noaptea Târziu este în doliu. Fostul concurent de la Asia Express și-a pierdut bunica și este îndurerat. Artistul a făcut anunțul pe rețelele sociale.
13.12.2021 | 09:32
Emi de la Noaptea Tarziu in doliu Fostul concurent Asia Express sia pierdut bunica
ADVERTISEMENT

Emi de la Noaptea Târziu este în doliu. Bunica fostului concurent de la Asia Express s-a stins din viață. Cântărețul a făcut anunțul trist pe pagina sa de Facebook.

Coechipierul lui Cuza de la reality show-ul difuzat la Antena 1 a publicat și o fotografie în semn de doliu. Artistul este îndurerat după pierderea pe care a suferit-o.

ADVERTISEMENT

Emi de la Noaptea târziu este în doliu. Bunica artistului a încetat din viață

Fostul concurent de la Asia Express – Drumul Împăraților este devastat după ce și-a pierdut bunica.

Artistul a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, acolo unde a făcut anunțul trist despre femeia care i-a marcat copilăria și care l-a crescut.

ADVERTISEMENT

„Dragostea este cel mai mare dar pe care o generație îl poate lăsa următoarei!! Drum lin către cer, bunico!!”, a scris Emi de la Noaptea Târziu pe pagina de Facebook, dar și pe Instagram.

Urmăritorii i-au lăsat lui Emi sute de mesaje de condoleanțe după ce a făcut anunțul. Prietenii și fanii sunt alături de cântăreț și l-au încurajat să fie puternic în această perioadă grea pentru el și pentru familia sa.

ADVERTISEMENT

Emi s-a logodit cu iubita lui

Recent, fostul concurent de la Asia Express și-a cerut partenera în căsătorie. Momentul a avut loc chiar în emisiune, după ce artistul a primit o scrisoare de la iubita lui.

Acesta s-a pus în genunchi și, chiar dacă iubita sa nu a fost prezenta, el i-a adresat marea întrebare. Mădălina a acceptat cererea partenerului său, iar cei doi sunt logodiți acum.

ADVERTISEMENT

După difuzarea momentului la televizor, Emi a cerut-o pe Mădălina în căsătorie în persoană, alături de prietenii lor, iar tânăra a acceptat pe loc. Fostul finalist i-a făcut și o declarație emoționantă de dragoste tinerei.

„A zis da !! ❤️❤️? (nu avea încotro) Îți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, tot ce am trăit împreună și pentru toate momentele în care îmi vei fi alături și pentru toate momentele pe care le vom trăi împreună!

Chiar dacă nu-s perfect, nici măcar atât de bun, îți mulțumesc pentru tot!! Te iubesc !! ❤️❤️”, a scris Emi pe pagina de Instagram după ce iubita sa a acceptat să-i fie soție.

Pentru a se asigura că totul va ieși perfect, Emi a exersat cererea în căsătorie cu prietenul și colegul său de la Noaptea Târziu, Cuza, care i-a spus că se descurcă de minune.

ADVERTISEMENT
Tags: