News

Emi Pian, plâns și acum. Primele declarații făcute soția interlopului ucis luna trecută: “Totul a fost planificat!”

11.09.2020 | 14:57
Emi Pian plans si acum Primele declaratii facute sotia interlopului ucis luna trecuta Totul a fost planificat
ADVERTISEMENT

Cristina, soția lui Emi Pian, interlopul ucis la începutul lunii august în urma unei altercații, a rupt tăcerea și a făcut primele declarații. Femeia a mărturisit că nu poate trece peste pierderea suferită, fiind îndurerată și acum, deși a trecut mai bine de o lună de la moartea liderului clanului Duduianu.

Tânăra susține că și-a făcut „program” și-l plânge pe regretatul ei soț dimineața, la prânz și seara. În interviul acordat postului de televiziune Antena 3, soția interlopului este extrem de îndurerată și din cauza faptului că frații lui Emi Pian au fost arestați de polițiști.

ADVERTISEMENT

„De ce am ieșit să vorbesc? Pentru că mă doare inima, mă doare sufletul, am trei programe pe zi. Plâng dimineață, plâng la prânz și plâng seara. Și nu plâng, urlu!”, a mărturisit Cristina, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Cristina, soția lui Emi Pian, declarații la o lună după moartea interlopului

„Și mă doare faptul că nu mai sunt nici frații mei lângă mine. Vorbesc de cumnații mei. Nu cumva respectivul, că nu vreau să îi spun numele, este în comă? Nu cumva a rămas pe viață fără o mână sau fără un picior?

ADVERTISEMENT

Pentru ce mi-au arestat ei și cumnații? Doar că îi cheamă Duduianu și sunt ai lui Pian? Nu se poate așa ceva!”, a completat soția lui Emi Pian, bărbatul omorât de un rival în noaptea de 3 spre 4 august, potrivit sursei citate.

Femeia are numai cuvinte de laudă la adresa regretatului interlop și mărturisește că Emi Pian a fost un om bun. De asemenea, aceasta a mai spus că interlopul nu a bătut pe nimeni niciodată și a fost genul de persoană care nu a deranjat pe nimeni cu nimic.

ADVERTISEMENT

„Soțul meu a fost un om care nu o să se mai nască de acum în colo încă 2-300 de ani. A fost un om foarte bun, el nu a avut scandaluri, nu a avut bătăi, nu a jignit, nu a deranjat pe nimeni, ca și cumnații mei.

Știi cine era genul de om care se făcea că nu aude? Emi era. Pentru că dacă eram în trafic cu el și unul îl înjura, eu eram mai rea ca el. Eram mahalagioaica. Nu ți-e măi rușine? Înjuram, vorbeam urât. El se făcea că nu aude și zicea «Taci nevastă din gură!»”, a mai precizat Cristina, soția lui Emi Pian.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, femeia susține că Emi Pian a murit din cauza unei simple glume, totul fiind planificat până la cel mai mic detaliu de clanul rival care este condus de Ciprian Napy. Cristina a mai declarat că vrea să se facă dreptate și cumnații ei, Grațian și Ciprian să fie eliberați.

“Totul a fost planificat, nu a mai acceptat nimic din partea lui Emi, la ce mod, la caterincă, la glume. Nu îl acceptau acolo pentru că erau jocurile lor, ei acolo își făceau bani mulți și Emi pentru ei era un ghimpe. La ei în familie au mai fost arestați pentru crimă”, mai spune soţia sa.

ADVERTISEMENT