News

Emi Pian și Ciprian Napi, unchiul criminalului, împreună la o petrecere unde Florin Salam a întreținut atmosfera – Foto

06.08.2020 | 12:28
Emi Pian si Ciprian Napi unchiul criminalului impreuna la o petrecere unde Florin Salam a intretinut atmosfera  Foto
Emi Pian a fost hăcuit de către un membru al clanului Rinu
ADVERTISEMENT

Emi Pian a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori de Richard Gheorghe Emanuel, nepotul lui Ciprian Napi, cel care îl acompania la petreceri pe fostul lider al Duduienilor.

În spațiul public au apărut imagini cu cei doi în toiul unei distracții de zile mari, cu lăutari, băutură și mai mulți membri ai clanurilor interlope din Capitală.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu prevestea pe atunci că Emi Pian o să moară în urma unui conflict cu unul dintre membrii Clanului Rinu din București.

Emi Pian și Ciprian Napi, parteneri de chefuri cu lăutari

Este cunoscută dorința interlopilor de a le cânta la petreceri cei mai buni maneliști, printre care Florin Salam, care este cel mai cerut, Nicolae Guță și Adrian Minune. În lumea interlopă chiar s-au luat măsuri pentru ca aceștia să fie prezenți la fiecare chemare, deși maneliștii nu prea mai voiau să cânte la petrecerile lor din cauza scandalurilor care se iveau de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Mai mult, chiar în urmă cu câteva săptămâni, Florin Salam, Nicolae Guță, dar și alți cântăreți de manele au fost asaltați de interlopi și amenințați cu moartea dacă nu vor cânta în continuare la petreceri. Mai mult, chiar Emi Pian i-a transmis pe Facebook un mesaj lui Florin Salam prin care îl ruga să vină la ziua lui de naștere, după ce a încercat să-l contacteze prin toate căile posibile, inclusiv vizitându-i familia acasă.

Astfel, în lumea interlopă, clanurile se reuneau la diferite petreceri, însă de multe ori ajungeau la ceartă, așa cum s-a întâmplat și în noaptea în care Emi Pian a murit. Înainte de asta, Ciprian Napi, unchiul lui Richard Gheorghe Emanuel, boxerul de 26 de ani care l-a înjunghiat pe liderul Duduienilor, chefuia la petreceri împreună cu Emi Pian.

ADVERTISEMENT

Acum, clanurile s-au reunit în căpătâiul lui Emi Pian, mai puțin clanurile Napi și Rinu, care sunt amenințate cu moartea după ce liderul Duduienilor a fost asasinat.

Autopsia relevă că Emi Pian a murit din cauza unui infarct

Medicii legiști susțin că Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit din cauza unui infarct miocardic. În sânge, la autopsie, s-au găsit substanțe  psihoactive. Raportul final al autopsiei va fi gata în aproape o lună și atunci se va stabili cu exactitate ce a dus la moartea liderului Clanului Duduianu. În certificatul de deces, legiștii au trecut la cauza morții infarct miocardic, astfel că, potrivit medicilor, nu plăgile rezultate prin înjunghiere au cauzat moartea în mod direct, scrie  Gândul.ro.

ADVERTISEMENT

Emi Pian a fost unul dintre cei mai periculoși interlopi din Capitală, cel care pusese stăpânire pe zona Giulești, de Nord, dar și alte zone din Capitală, unde șantaja oamenii, îi amenințata și bătea. Când interlopii din Clanul Duduianu ieșeau pe străzi cetățenii erau pur și simplu terorizați. În noaptea de luni spre marți, pe 4 august, Florin Mototolea se afla la un joc de barbut cu mai mulți prieteni în casa unui alt interlop pe nume Costel al lui Dincă.

Richard Gheorghe Emanuel, membru al Clanului Rinu, a avut, la un moment dat, o dispută cu Emi Pian, căruia i-ar fi reproșat că face parte dintr-un clan sărac și că abia au reușit și ei să se ridice. Vorbele l-au făcut pe Florin Mototolea să-și iasă din minți și l-a jignit la rândul său pe bărbat, după care s-au luat la bătaie și au sfârșit cu Emi Pian înjunghiat în picior, în gât și în plămâni.

Cei doi au ajuns la spital, însă liderul Clanului Duduieni a murit.

ADVERTISEMENT
Tags: