Emi Pian, ucis într-un conflict între clanuri. În ce stare se află, de fapt, Nicolae Duduianu, tatăl liderul Clanului Duduianu

în HotNews
04/08/2020, 10:54
Emi Pian, ucis într-un conflict între clanuri. În ce stare se află, de fapt, Nicolae Duduianu, tatăl liderul Clanului Duduianu
Emi Pian a murit în urma unei lupte de stradă. Nicolae Duduianu a murit după ce a aflat că fiul lui a încetat din viață

Zvonul conform căruia tatăl lui Emi Pian ar fi murit astăzi este fals. Penitenciarul București-Rahova a negat informaţia apărută în mediul online într-un comunicat dat publicităţii în urmă cu puţin timp.

Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate“, potrivit comunicatului Penitenciarul București-Rahova.

Emi Pian a murit în noaptea de 4 august 2020, iar la câteva ore după ce a încetat din viață ar fi murit și tatăl liderului Clanului Duduianu.

Emi Pian a murit, iar la câteva ore ar fi făcut infarct Nicolae Duduianu, tatăl liderului Clanului Duduianu

Nicolae Duduianu ar fi făcut infarct la câteva ore după ce a aflat că fiul lui a fost omorât, conform unui zvon apărut în mediul online. Bărbatul ar fi fost transportat la spital, însă medicii nu l-au putut salva.

Interlopul ar fi fost ucis de către fiul lui Napi, liderul unei grupări din Chitila, după ce s-au luat la harță la un joc de barbut.

Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, ar fi murit după ce ar fi suferit un infarct la aflarea veștii că fiul lui a fost măcelărit în plină stradă după un joc de barbut, joc din care făcea bani și șantaja oameni.

Nicolae Duduianu ar fi murit în închisoare. El a fost condamnat definitiv la cinci ani și zece luni de închisoare după ce a fost acuzat de tentativă de omor.

Tatăl lui Emi Pian a călcat în mod intenționat un bărbat cu mașina, pe 7 februarie 2019, în timp ce acesta traversa pe o trecere de pietoni semaforizată,  la intersecția Străzii Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost lovit intenționat cu mașina.

După asta, tatăl liderului Clanului Duduianu a fugit de la fața locului, însă a fost prins de polițiști. Pentru această faptă, bărbatul a fost băgat la închisoare, unde și-a avut sfârșitul în urma unui infarct miocardic.

În cazul lui Emi Pian, Poliția a demarat o anchetă și la locuința unuia dintre membrii Clanului Rinu, unul dintre suspecți, într-o casă din Giulești Sârbi,  unde s-a găsit un cuțit pe care l-au ridicat pentru probe.

Anchetatorii au stabilit că cel care l-a ucis pe Emi Pian este Ciprian Napy, un alt interlop periculos din Capitală.

Închide ×