News

Emi Pian, ucis într-un conflict între clanuri. În ce stare se află, de fapt, Nicolae Duduianu, tatăl liderul Clanului Duduianu

04.08.2020 | 10:54
Emi Pian ucis intrun conflict intre clanuri In ce stare se afla de fapt Nicolae Duduianu tatal liderul Clanului Duduianu
ADVERTISEMENT

Zvonul conform căruia tatăl lui Emi Pian ar fi murit astăzi este fals. Penitenciarul București-Rahova a negat informaţia apărută în mediul online într-un comunicat dat publicităţii în urmă cu puţin timp.

Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate“, potrivit comunicatului Penitenciarul București-Rahova.

ADVERTISEMENT

Emi Pian a murit în noaptea de 4 august 2020, iar la câteva ore după ce a încetat din viață ar fi murit și tatăl liderului Clanului Duduianu.

Emi Pian a murit, iar la câteva ore ar fi făcut infarct Nicolae Duduianu, tatăl liderului Clanului Duduianu

Nicolae Duduianu ar fi făcut infarct la câteva ore după ce a aflat că fiul lui a fost omorât, conform unui zvon apărut în mediul online. Bărbatul ar fi fost transportat la spital, însă medicii nu l-au putut salva.

ADVERTISEMENT

Interlopul ar fi fost ucis de către fiul lui Napi, liderul unei grupări din Chitila, după ce s-au luat la harță la un joc de barbut.

Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, ar fi murit după ce ar fi suferit un infarct la aflarea veștii că fiul lui a fost măcelărit în plină stradă după un joc de barbut, joc din care făcea bani și șantaja oameni.

ADVERTISEMENT

Nicolae Duduianu ar fi murit în închisoare. El a fost condamnat definitiv la cinci ani și zece luni de închisoare după ce a fost acuzat de tentativă de omor.

Tatăl lui Emi Pian a călcat în mod intenționat un bărbat cu mașina, pe 7 februarie 2019, în timp ce acesta traversa pe o trecere de pietoni semaforizată,  la intersecția Străzii Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost lovit intenționat cu mașina.

ADVERTISEMENT

După asta, tatăl liderului Clanului Duduianu a fugit de la fața locului, însă a fost prins de polițiști. Pentru această faptă, bărbatul a fost băgat la închisoare, unde și-a avut sfârșitul în urma unui infarct miocardic.

În cazul lui Emi Pian, Poliția a demarat o anchetă și la locuința unuia dintre membrii Clanului Rinu, unul dintre suspecți, într-o casă din Giulești Sârbi,  unde s-a găsit un cuțit pe care l-au ridicat pentru probe.

Anchetatorii au stabilit că cel care l-a ucis pe Emi Pian este Ciprian Napy, un alt interlop periculos din Capitală.

ADVERTISEMENT
Tags: