Life

Emi și Cuza, primele declarații despre Asia Express 4. Ce dificultăți au întâmpinat pe traseu

Emi și Cuza au făcut primele declarații despre participarea la cel de-al patrulea sezon Asia Express, care va avea premiera în această toamnă.
05.07.2021 | 23:58
Emi si Cuza primele declaratii despre Asia Express 4 Ce dificultati au intampinat pe traseu
ADVERTISEMENT

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au făcut primele declarații despre participarea lor la Asia Express 4. Cei doi artiști fac pereche în ce de-al patrulea sezon al reality show-ului de la Antena 1.

Cântăreții și comedienii au spus că „Drumul Împăraților” a fost foarte dificil de parcurs și că au avut parte de tot felul de situații neprevăzute. Chiar și așa, cei doi susțin că au rămas cu amintiri frumoase de pe urma experiențelor trăite.

ADVERTISEMENT

Emi și Cuza, primele declarații despre Asia Express 4

Emi și Cuza se cunosc de când erau mici și au stat în aceeași bancă la liceu, fiind prieteni foarte buni. Cuza, solistul trupei Noaptea Târziu, a spus că este foarte greu să facă autostopul într-o țară înca afectată de pandemia de Covid-19.

Cuza a mai spus că oamenii sunt reticenți și nu au prea mult curaj să primească alte persoane la ei în casă în aceast perioadă.

ADVERTISEMENT

„Treci de autostop, urmează misiunea, treci de misiune, urmează autostop și după te trezești că trebuie să cauți cazare și pe lângă cazare mai trebuie să și mănânci și eventual poate bei și tu o bere.

La autostop se întâmplă ceva rău, nu oprește nimeni. Ajungi în punctul ăla în care stai trei ore la marginea unei străzi, sunt 40 de grade, faci semn de te doare umărul și nimeni nu oprește și mai mult de atât, toți te ignoră. Cel mai greu lucru pentru noi acum e autostopul.

ADVERTISEMENT

(…) Pandemia e un factor care ne-a încurcat foarte rău, străzi pustii, oameni sunt reticenți să ne primească, nu găsești cazare, nu găsești o mașină să faci autostopul, nu ai de unde să găsești mâncare. Eu am slăbit 5 kile și ceva până acum”, a declarat Cuza.

Cuza a mai spus că au fost prinși de jandarmi în timpul unei misiuni. Concurenții aveu misiunea de a se ascunde foarte bine pe un feribot, însă Cuza și Emi au fost „aliniați” de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

„Am avut o misiune în care trebuia să ne ascundem foarte bine pe feribot, ne-a prins jandarmeria, a fost un haos total în care jandarmii urlau, ne-au aliniat”, a mai povestit acesta.

Ce face Emi cu acel euro primit zilnic

Concurenții de la Asia Express primesc câte un euro pe zi, iar Emi a dezvăluit ce face cu acești bani. Artistul a spus că el și colegul lui de trupă se folosesc de acești bani pentru a-și achiziționa bere, nicidecum mâncare.

Totodată, concurentul a mai spus că este complet diferit să trăiască aceste clipe față de cum e să le privească din fața televizorului.

„Eu vreau să recunosc că suntem foarte nemernici pentru că noi dăm banii pe bere și cerșim mâncare. Cam totul e o criză.

În Asia Express vreau să ajungem finaliști. Asia Express e mai mult decât pe bune, Când o trăiești pe pielea ta e complet diferită”, a declarat Emi.

ADVERTISEMENT