Sport

Emil Boc, atac la Gino Iorgulescu înainte de Dinamo – U Cluj: „Mai ușor cu pianul pe scări”

Emil Boc, primarul Clujului, l-a pus la zis pe Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, înainte de meciul decisiv dintre Dinamo și Universitateaa Cluj.
27.05.2022 | 13:37
Emil Boc atac la Gino Iorgulescu inainte de Dinamo  U Cluj Mai usor cu pianul pe scari
Emil Boc pune presiune pe Gino Iorgulescu înainte de Dinamo - Universitatea Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo e foarte aproape să retrogradeze în Liga 2, iar Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, este extrem de acid la adresa președintelui LPF, Gino Iorgulescu.

Emil Boc îi atrage atenția lui Gino Iorgulescu: „Aveți obligația de a nu face astfel de declarații din postura în care vă aflați”

Edilul Clujului nu a rămas indiferent după ce Gino Iorgulescu a declarat senin că ar fi dezamăgit dacă Dinamo ar pierde barajul cu U Cluj și ar retrograda: „Am fost supărat pe o declarație a președintelui LPF, Gino Iorgulescu, care a spus că i-ar părea rău dacă Dinamo ar retrograda.

ADVERTISEMENT

Cu tot respectul pe care vi-l port, ca fost fotbalist și a președinte al unei instituții importante, mai ușor cu pianul pe scări. Aveți obligația de a nu face astfel de declarații din postura în care vă aflați”.

Emil Boc aduce aminte de faptul că Universitatea Cluj a revenit în prim planul fotbalului românesc după ce a pornit de la Liga a patra și consideră declarația lui Gino Iorgulescu o lipsă de respect față de suporterii lui U Cluj: „Am respect pentru Dinamo și noi am jucat în Liga a 4-a, am revenit cinstit, curat. Vrem ca acest meci să se joace pe teren, fără niciun fel de influență. Clujul are peste 20.000 de spectatori, ei sunt mai puțin importanți decât cei de la Dinamo?”.

ADVERTISEMENT

Emil Boc e conștient de miza jocului dintre Dinamo – U Cluj: „Acești fotbaliști ar putea intra în istorie”

Primarul este convins că „șepcile roșii” intră pe teren din postura de favoriți, iar jucătorii trebuie să fie extrem de bine pregătiți din punct de vedere mental: „Plecăm favoriți în meciul cu Dinamo, dar nu trebuie să uităm infernul de pe stadion. Acolo totul va depinde de dimensiunea psihologică. Trebuie să avem mintea setată că suntem mai buni, avem un avantaj de două goluri și nu ne lăsăm intimidați și copleșiți.

Sunt convins că Lincar știe ce e de făcut și i-am văzut extrem de motivați. Rezultatul poate fi pozitiv sau negativ, dar atitudinea trebuie să o vedem întotdeauna. Trebuie să dea tot ce au mai bun pe teren. Asta am văzut în meciul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Această echipă a înțeles în sfârșit că menirea ei este să ducă Clujul în Liga 1. Acești fotbaliști ar putea intra în istorie. În spatele lor este o istorie de peste 100 de ani. Clujul respiră prin Universitate”, a declarat edilul orașului Cluj, la Napoca FM, citat de Sportul Clujean.

U Cluj, primă uriașă pentru promovarea în Liga 1

FANATIK a aflat în exclusivitate că jucătorii Universității Cluj ar putea primi până la 20.000 de euro de jucător dacă vor reuși să promoveze în Casa Pariurilor Liga 1 în dauna lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

De celalaltă parte, FANATIK a aflat că „alb-roșii” au o primă de 75.000 de euro, venită din partea fanilor-acționari din programul DDB, a acționarului Nicolae Badea și a celorlalți sponsori ai „câinilor”.

ADVERTISEMENT