Sport

Emil Boc bate toba! E lider de galerie și la Rouen! Foto + Video

Emil Boc bate toba E lider de galerie si la Rouen Foto  Video
Emil Boc intră în arena din Rouen

Primarul Clujului, Emil Boc bate toba și la Rouen! După ce a făcut o super atmosferă la Ostrava, în Cehia, fostul prim ministru al României a venit și în Franța, așa cum le-a promis jucătoarelor României din echipa de Fed Cup. Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu şi Monica Niculescu au fost încântate de felul în care Boc s-a comportat și a condus galeria la Ostrava și așteaptă acum un nou show în tribunele arenei Kindarena.

Emil Boc a ajuns în Franța cu o zi înaintea de startul semifinalei. Edilul Clujului a preferat să se plimbe prin centrul orașului Rouen și a așteptat programarea oficială a meciurilor. Alături de soție, Emil Boc a mers să viziteze Catedrala Notre Dame din oraşul aflat în nordul Franţei. Câteva minute bune a petrecut Boc în jurul lăcașului, apoi a luat la pas străzile orașului. Primarul a fost oprit de mai mulţi suporteri români, după care s-a retras la hotel.

Emil Boc a fost lider de galerie la meciul Cehia – România, partidă desfășurată la Ostrava în sferturile de finală Fed Cup. Preț de două zile, edilul orașului Cluj Napoca a făcut tot ce a putut pentru a le încuraja pe fete și a terminat răgușit întâlnirea care a consemnat calificarea tricolorelor în penultimul act al competiției. Perechea Irina Begu şi Monica Niculescu a adus punctul decisiv pentru victoria României.

Start joc pentru semifinale

“Mă doare brațul de nu mai pot. Mi-au pus leuclopast pe coada de la tobă, dar nu mai contează. Am câștigat. Am crezut în România din primul moment. Nu se putea mai greu și mai lung meci. O să le povestim nepoților noștri despre calificarea în semifinale și apoi despre calificarea în finală. Franța, venim” declara Emil Boc pentru FANATIK după meciul Cehia – România.

Franța – România este semifinala FED Cup. Simona Halep deschide seria împotriva Kristinei Mladenovic. A doua jucătoare de tenis a lumii va juca de la ora 15.00 pentru a aduce primul punct al tricolorelor.

  • 52 de ani are Emil Boc, actualul primar al orașului Cluj Napoca

 

 

Tags: