ADVERTISEMENT
News

Emil Boc e pus pe treabă după ce a fost reales primar al Clujului. Ce va face chiar în prima zi de mandat

Autor: Bogdan Solomon | 28.09.2020 | 12:03
Emil Boc e pus pe treabă după ce a fost reales primar al Clujului. Ce va face chiar în prima zi de mandat
Emil Boc pune în aplicare primul proiect după ce a câștigat un nou mandat la Primăria Clujului. Sursa foto: gandul.ro

Alegerile locale din 27 septembrie i-au adus lui Emil Boc un nou mandat de primar al Clujului, orașul care a înregistrat anul trecut la bugetul local venituri în valoare de 1,1 miliarde de lei, concurând astfel cu primăriile de sector din Capitală.

ADVERTISEMENT

Așa cum indicau și sondajele de opinie, victoria edilului a fost obținută fără emoții serioase, în ciuda faptului că principalii contracandidați au pornit în cursa electorală convinși că locuitorii își doresc o schimbare.

După numărarea voturilor din 72 de secţii, liberalul a obţinut 74,5%, candidatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu, s-a clasat pe locul al doilea, în vreme ce social-democratul Valentin Cuibus a primit un procent de doar 5%.

ADVERTISEMENT

Emil Boc rămâne primarul Clujului. A obținut o victorie zdrobitoare în alegerile locale.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3,  Emil Boc le-a mulțumit clujenilor pentru încrederea acordată și a promis că va continua toate proiectele aflate în derulare. Munca începe chiar din prima zi de mandat, când vor fi plantați 118  copaci în Pădurea Tineretului.

Este un uriaş vot de încredere acordat de clujeni atât mie cât şi echipei PNL care a obţinut şi la Consiliul Local peste 55%. Acest vot de încredere copleşitor te obligă şi te responsabilizează enorm.

ADVERTISEMENT

Cred că munca în fiecare zi făcută timp de patru ani, sau din prima până în ultima zi a mandatului este cheia. În al doilea rând, să ai viziune şi proiecte prin care să pui în aplicare aşteptările clujenilor care te-au ales.

Să nu îi dezamăgeşti, în fiecare zi să te preocupe şi proiectele mari, dar şi soarta şi viaţa oamenilor de zi cu zi, să uneşti şi să nu dezbini, să construieşti cărămizi şi să nu dărâmi.

ADVERTISEMENT

Sunt deja la Primărie, la muncă. Avem 118 proiecte în derulare. Lansăm 118 copaci astăzi în Pădurea Tineretului. Continuăm aceste proiecte.

Să menţinem calitatea vieţii cât mai sus cu putinţă ca acasă, la Cluj, să ne rămână cei care traiesc aici, să ne întoarcă din străinătate, să aibă locuri de muncă, investiţii şi locuri de muncă bine plătite, să aibă o viaţă cât mai apropiată de cea din Uniunea Europeană”, a declarat Emil Boc.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!