Sport

Emil Grădinescu, încă un scandal cu fanii CSA Steaua după amicalul cu Grecia din Ghencea: ”E un stadion de nebuni, propun să-l schimbăm naibii!”

Fanii CSA Steaua i-au primit cu multă ostilitate pe jucătorii de la FCSB la meciul amical al naționalei cu Grecia din Ghencea, iar acest lucru l-a deranjat teribil pe comentatorul Emil Grădinescu.
01.04.2022 | 16:27
Emil Gradinescu inca un scandal cu fanii CSA Steaua dupa amicalul cu Grecia din Ghencea E un stadion de nebuni propun sal schimbam naibii
Fanii CSA Steaua i-au primit cu multă ostilitate pe jucătorii de la FCSB la meciul amical al naționalei cu Grecia din Ghencea, iar acest lucru l-a deranjat teribil pe comentatorul Emil Grădinescu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Peluza Sud Steaua nu s-au putut abține la jocul desfășurat săptămâna trecută și i-a înjurat permanent pe Florin Niță, Florin Tănase și Octavian Popescu.

Fanii CSA Steaua l-au înfuriat pe Emil Grădinescu

Faptul că fanii CSA Steaua nu au ținut cont că jucătorii de la FCSB reprezentau în acel moment naționala României și nu echipa lor de club și i-a fluierat tot timpul l-a scos din sărite pe comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu, acesta cerând ca prima reprezentativă să nu mai joace în Ghencea.

ADVERTISEMENT

”Începe meciul şi, în primele 5-10 minute, mai greşeşti o pasă, mai scapi mingea în aut. Şi începe jihadul! Încep fluierăturile când ajunge mingea la Tavi Popescu, la Tănase sau la altul de la FCSB, iar apoi restul populaţiei preia mesajul.

Propun să schimbăm naibii stadionul! Trebuie schimbat! Să joace rugby acolo. Să spună FRF că nu putem juca pentru că CSA Steaua are meci de rugby cu Clujul. Propunerea mea e să schimbăm stadionul.

ADVERTISEMENT

Ai toate şansele să compromiţi o calificare. E un stadion ostil jucătorilor de la FCSB, străinilor, e un stadion de nebuni, până la urmă!”, a declarat Emil Grădinescu, în vârstă de 62 de ani.

Și Edi Iordănescu i-a pus la punct pe ultrași

Reacția suporterilor de la CSA Steaua a fost criticată și de selecționerul Edi Iordănescu: ”Credeți că ostilitatea a fost un impuls de moment? Sunt lucruri adunate în timp. A fost o necalificare la Mondial, cu asta trebuie să ne confruntăm. Jucătorii trebuie să arate caracter, trebuie să ne ridicăm și să aducem publicul înapoi. Nu putem să condamnăm publicul.

ADVERTISEMENT

Așa au simțit, așa s-au exprimat. Gloria nu ți-o dă nimeni cadou. Trebuie să muncești pentru a o câștiga. A fost un război al fanilor și cu anumiți jucători, sunt lucruri pe care nu le pot controla.

Credeți că e normal să fluieri un debutant, pe Tavi Popescu? Va fi infinit mai greu dacă nu avem suportul și răbdarea publicului. Trebuie să încurajăm jucătorii tineri. Dacă huiduim un debutant, e greu. Nu mă așteptam la aceste reacții”.

ADVERTISEMENT

În urmă cu șase luni, Emil Grădinescu a fost reclamat la CNA de CSA Steaua în urma comentariului de la derby-ul FCSB – Dinamo în care a folosit în repetate rânduri numele ”Steaua” sau ”steliștii” pentru f0rmația din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT