Fotbal international

Emil Grădinescu își cere scuze pentru că l-a criticat în direct pe Răzvan Ducan! Mesajele fanilor pentru comentatorul TV

18.09.2020 | 14:45
Emil Gradinescu isi cere scuze pentru ca la criticat in direct pe Razvan Ducan Mesajele fanilor pentru comentatorul TV
Comentatorul Emil Grădinescu și-a cerut scuze pentru că l-a criticat în direct pe portarul Răzvan Ducan la meciul Backa Topola, - FCSB, din turul doi preliminar al Europa League. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Comentatorul Emil Grădinescu și-a cerut scuze pentru că l-a criticat în direct pe portarul Răzvan Ducan la meciul Backa Topola, – FCSB, din turul doi preliminar al Europa League.

Emil Grădinescu a comentat alături de Vlad Enăchescu pe postul Look Plus partida câştigată de ”roș-albaștri” în Serbia, la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Răzvan Ducan, portarul demon și înger! Puștiul de 19 ani în care FCSB și-a pus speranțele în duelul cu Backa Topola a oferit suporterilor echipei ”roș-albastre” o seară pe care nu o vor uita prea curând.

Scuze pentru Răzvan Ducan de la comentatorul Emil Grădinescu

”Haide, Ducane! De ce stai pe linia porţii? 5 goluri încasate, 3 dintre ele opera lui Ducan. Nu ne putem supăra pe el, are doar 19 ani, e la primul meci oficial pentru FCSB, a scos un gol într-o situaţie 1 contra 1. E un meci special, în condiţii speciale, cu nişte jucători speciali”, a spus Grădinescu în timpul comentariului.

ADVERTISEMENT

”Acum… nici noi n-avem vreo vină că Ducan a ales meseria asta de portar, chiar n-avem nicio vină. Mă întreb dacă nu era mai bine să fi jucat fără portar. Acum e prea târziu. De Ducan nu mai putem să spunem nimic, cu el sau fără el e acelaşi lucru”, sunt alte afirmații ale comentatorului.

La finalul prelungirilor, el a mai precizat: ”Ştii de ce se bucură gazdele? Pentru că la penalty-uri, n-avem nicio şansă. Cu Ducan în poartă, treaba e rezolvată”. După golul de 5-5, Grădinescu a mai spus: ”Fără portar, nu era gol!”.

ADVERTISEMENT

A doua zi după meci, Emil Grădinescu și-a cerut scuze public pentru faptul că l-a criticat pe Răzvan Ducan. ”Am fost nedrept cu Răzvan Ducan şi îmi pare rău. Aşa e la fotbal, te fură tensiunea meciului şi ajungi să spui lucruri pe care le regreţi după aceea. Răzvane, am greşit, scuze!”, a scris comentatorul pe Facebook.

Am fost nedrept cu Razvan Ducan si imi pare rau.Asa e la fotbal, te fura tensiunea meciului si ajungi sa spui lucruri pe care le regreti dupa aceea. Razvane, am gresit, scuze!

Geplaatst door Emil Gradinescu op Vrijdag 18 september 2020

În schimb, Emil Grădinescu nu a scăpat de furia fanilor, care îl acuză pentru cuvintele dure folosite în timpul meciului la adresa tânărului portar: ”Totdeauna ești cârcotaș cu steliștii”, ”Așa este când comentezi Steaua, nea Emile. Le găsești mereu nod în papură”, ”Circ de meci, circ de comentariu”.

ADVERTISEMENT

Într-o opinie FANATIK se arată că ”acest debutant, folosit pe post de soluție de avarie, i-a făcut pe unii să-l promoveze de la gradul de epavă la cel de… ”Duckadam”. Ducan este prototipul Micului Prinț, din cartea lui Saint-Exupery, care, cu naivitatea sa, a mutat suflete de pe planeta pronosticurilor negative și negativiste, pe Astrul unei iluzii împlinite”.

ADVERTISEMENT