News

Emil Marius Alecu, alias Bebino, reținut de oamenii legii. Șeful Clanului Sportivilor a făcut presiuni asupra unui martor

Emil Marius Alecu, zis Bebino, a fost ridicat de polițiști. Liderul Clanului Sportivilor este acuzat că a făcut presiuni asupra unui martor
25.08.2021 | 16:20
Emil Marius Alecu alias Bebino retinut de oamenii legii Seful Clanului Sportivilor a facut presiuni asupra unui martor
Emil Marius Alecu, alias Bebino, reținut de oamenii legii. Șeful Clanului Sportivilor a făcut presiuni asupra unui martor Sursa foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu
ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost „săltat” de mascați marți dimineața, 24 august. Oamenii legii au transmis că pe numele acestuia a fost făcută o plângere.

Este vorba de o persoană care figurează ca martor în dosarul în care Bebino este acuzat de tentativă la omor. Omul a sesizat polițiștii după ce autoturismul i-a fost avariat și a primit amenințări.

ADVERTISEMENT

Emil Marius Alecu, alias Bebino, reținut de oamenii legii. Șeful Clanului Sportivilor a făcut presiuni asupra unui martor

În data de 24 august 2021, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare două mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Persoanele vizate, au fost depistate şi conduse la audieri,” a transmis Poliția Capitalei.

Mai exact, oamenii legii au fost sesizați de un martor din dosarul în care Bebino este acuzat pentru tentativă de omor. Persoana respectivă s-a plâns că a fost amenințată pentru a declara în favoarea infractorului.

ADVERTISEMENT

În plus, mașina i-a fost avariată. Oamenii legii au explicat că nu este prima dată când se întâmplă așa ceva.

„Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă, că asupra persoanei în cauză au fost exercitate şi alte presiuni. 3 bărbaţi ar fi  pătruns, la un moment dat, în apartamentul în care se afla, având asupra, lor arme albe şi ar fi exercitat presiuni psihice asupra ca răzbunare asupra declaraţiilor date,” au transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT

„Cei doi bărbaţi, de 28 şi respectiv 30 de ani, precum şi un al treilea,  de 32 de ani, arestat în altă cauză, au fost audiaţi şi ulterior a fost dispusă măsura reţinerii, urmând a fi prezentaţi în faţa magistraţilor. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, au adăugat.

Cum a ajuns Bebino să fie cercetat pentru tentativă de omor

Incidentul a avut loc în luna ianuarie a anului 2020. Liderul Clanului Sportivilor i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, zis Joe.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă a fost de acord să achite o parte din sumă și l-a chemat pe Bebino să-i dea banii respectivi. A fost ales un loc public, în zona Tei – Toboc.

Ambii bărbați au mers la fața locului însoțiți de apropiați ai lor. Când au ajuns față în față a început bătaia.

S-au folosit și arme albe, Bebino rănind grav un tânăr. La rândul lui, Emil Marius Alecu și-a pierdut un deget, după ce a fost atacat cu sabia de Cezar Petcu, zis Joe. A mai încasat o lovitură de sabie, pe spate. Ambele victime au ajuns de urgență la spital.

ADVERTISEMENT