Life

Emil Rengle a dezvăluit ce planuri avea cu Cătălin Zmărăndescu la Survivor România: „Ieșeai din apă, te ștergeai așa, era o priveliște”

S-a dat sau nu Emil Rengle la Cătălin Zmărăndescu în Republica Dominicană tunci când au participat la Survivor România? Răspunsul dat de dansator a fost că încerca să îl manipuleze.
29.04.2022 | 15:28
Emil Rengle a dezvaluit ce planuri avea cu Catalin Zmarandescu la Survivor Romania Ieseai din apa te stergeai asa era o priveliste
S-a dat sau nu Emil Rengle la Cătălin Zmărăndescu în Republica Dominicană. foto: Colaj Fanatik / Capturi video Youtube
ADVERTISEMENT

Emil Rengle l-a invitat pe Cătălin Zmărăndescu pe canalul lui de Youtube pentru a vorbi despre experiența Survivor. Aceștia au atins inclusiv un subiect sensibil.

S-a dat sau nu Emil Rengle la Cătălin Zmărăndescu în Republica Dominicană? Răspunsul dansatorului

Pentru Cătălin Zmărăndescu este clar faptul că Emil Rengle i-a făcut avansuri în timp ce participau la emisiunea Survivor România în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a specificat că aproape în fiecare zi primea complimente de la dansator.

„Da, te-ai dat la mine în junglă, nu știu cu cine m-ai confundat tu. Ai uitat, acele multe zile în care domnia ta, dimineața, prânz sau chiar și seară spunei ‘Zmără, ce bine arăți, ce sexy ești, ce tânăr ești’ ”, a spus Emil Rengle.

La rândul său, replica lui Emil Rengle a fost că încerca să îl manipuleze pe sportivul profesionist pentru a vedea cum poate să îi intre în grații.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta a spus că și Cătălin Zmărăndescu avea propuneri la adresa lui și l-a invitat în cortul său de ploaie.

Dansatorul a specificat că a apreciat faptul că Cătălin Zmărăndescu a slăbit, dar nu putea fi vorba de mai mult.

ADVERTISEMENT

Replica lui Emil Rengle la acuzațiile lui Cătălin Zmărăndescu

„Măi, te manipulam, încercam să văd cum pot să mă bag pe sub pielea ta. Tu mai știi când ți-ai făcut cortul de ploaie și îmi spuneai ‘Hai Rengle și tu aici că ai loc lângă mine’.

Ai zis că dacă trece prea mult timp nici nu mai contează dacă e femeie sau bărbat. Te-am apreciat că ai slăbit, că ieșeai din apă, te ștergeai așa, era o priveliște ok, departe de a fi să…”, a spus Rengle.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu consideră că cel mai fals concurent din cadrul emisiunii a fost Laura Giurcanu, deoarece a jucat un rol efectiv și a încercat să facă pe toată lumea să acționeze cum dorește ea.

„Șerișorii erau Laura și Marian Drăgulescu. Laura a mutat cum a vrut ea cărțile, v-a făcut pe toți varză. Ea încă joacă un rol, încă crede că mai este la Survivor.

Ea crede că ce a făcut este corect. Persoana care a manipulat cel mai tare a fost Laura Giurcanu”, a dezvăluit Cătălin Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT