Life

Emil Rengle, adevărul despre fata care i-a luat mințile. Cine este ea

18.03.2021 | 21:31
Emil Rengle adevarul despre fata care ia luat mintile Cine este ea
Emil Rengle, adevărul despre fata care i-a luat mințile. Cine este ea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Emil Rengle a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu fata care i-a luat mințile și pentru care ar renunța la absolut tot. Dansatorul a mărturisit că este singura femeie lângă care se vede vreodată. 

Câștigătorul de la „Românii au talent” a dezvăluit că s-ar așeza la casa sa și ar face copii cu modelul Bianca Tincău, cele două vedete fiind prieteni foarte apropiați, așa cum se poate vedea din postările în care apar împreună în online.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea care i-a lăsat pe toți fără cuvinte a fost făcută cu ocazia zilei de naștere a frumoasei șatene. Emil Rengle nu a ratat acest eveniment important din viața tinerei, precizând totodată că modelul este sufletul său pereche.

Emil Rengle, sincer despre fata care l-a cucerit. Despre cine e vorba

„Dacă mă decid că vreau soție și copii, pentru fata asta am să mă lupt! La mulți ani, suflet pereche”, a scris Emil Rengle alături de o imagine în care apare modelul Bianca Tincău.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă este originară din Oradea, dar locuiește de o bună vreme în Milano datorită job-ului său de model. Fata a studiat managemant la Babeș-Bolyai, iar acum urmează cursurile Fashion and Luxury Brand Managemant din cadrul Instituto Marangoni.

Dansatorul a surprins prin declarația sa pentru că recent a dezvăluit că este gay. Vedeta a păstrat acest secret o perioadă lungă de timp, însă nu i-a aduc nimic bun, ci numai suferință și durere.

ADVERTISEMENT

Emil Rengle a precizat că nu este rușinat deloc de ceea ce este, cerându-le fanilor să nu-și schimbe părerea despre el la aflarea veștii.

Emil Rengle îndrăgostit de Bianca Tincau?
Emil Rengle, mesaj emoționant pentru modelul Bianca Tincau. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Nu îmi este rușine cu ceea ce sunt. Sper să mă iubiți în continuare pentru persoana care sunt și să nu vă schimbați opinia despre mine doar pentru că sunt diferit față de voi. Vine o perioadă în viață când dai de tine și nu mai vrei să fugi.

ADVERTISEMENT

Să te descoperi ca o persoană gay și să te descoperi ca o persoană diferită în România este greu de purtat. Nu ești ca toți ceilalți. Mi-aș fi dorit să fi existat cineva care să-mi fi vorbit despre asta, să-mi spună că nimic nu este greșit cu mine, să mă liniștească.

Nu puteam să accept ceea ce se întâmpla în interiorul meu, pe lângă faptul că eram batjocorit în fiecare zi pentru că eram ungur. Nu puteam să mai suport și ideea că voi fi batjocorit și pentru faptul că sunt gay”, a spus Emil Rengle într-un video de pe Youtube.

ADVERTISEMENT
Tags: