Life

Emil Rengle, anunț important la trei ani de când a câștigat Românii au talent. Fostul concurent a spus adevărul

Emil Rengle vorbește despre un lucru foarte intim la trei ani de când a câștigat marele premiu de la „Românii au talent”.
26.10.2021 | 13:04
Emil Rengle anunt important la trei ani de cand a castigat Romanii au talent Fostul concurent a spus adevarul
Emil Rengle, anunț important la trei ani de când a câștigat Românii au talent. Fostul concurent a spus adevărul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dansatorul în vârstă de 31 de ani a spus adevărul despre orientarea sa sexuală, un subiect tabu despre care foarte puține persoane publice reușesc să discute.

Câștigătorul de la Pro TV recunoaște că nu a avut curaj să vorbească deschis despre homosexualitate, asta pentru că nu a avut parte de susținerea celuilalt.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, în urmă cu câțiva ani, regizorul Emil Rengle avea să dea cărțile pe față și spunea că este bisexual. Acum a făcut o nouă afirmație în acest sens.

Emil Rengle, despre orientarea sexuală. Ce a spus câștigătorul de la Românii au talent

Vedeta a dezvăluit că de-a lungul anilor a avut relații intime atât cu femei, cât și cu bărbați, lucru pe care și-l asumă în prezent.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt bisexual, sunt liber. Adevărul e că toți suntem frați și surori, că toți suntem unul și același și că toți putem să fim ce vrem să fim.

Am fost și cu femei, și cu bărbați, nu aș schimba asta. Atunci când voi fi cu sufletul meu pereche, va ști o lume întreagă”, a declarat Emil Rengle în podcast-ul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

În același interviu de pe Youtube câștigătorul de la „Românii au talent” din anul 2018 a vorbit și despre ultima relație, care s-a încheiat în urmă cu doi ani.

Artistul a fost cel care a pus capăt legăturii, precizând că și-a pus câteva semne de întrebare legat de situația respectivă.

ADVERTISEMENT

„De obicei, când părăsești, ești făcut cel vinovat. M-am întrebat pe cine aleg? Pe partenerul meu care trăiește în frică sau pe mine?”, a adăugat Emil Rengle.

Emil Rengle, pasionat de dans de la vârsta de 7 ani

Vedeta a făcut câteva dezvăluiri și despre copilăria sa, subliniind faptul că a fost un copil plin de energie. Pasiunea pentru dans și-a descoperit-o la vârsta de 7 ani.

„Îmi plăcea să mă îmbrac colorat, să ies în evidență. În Oradea de unde sunt eu, nu era neapărat un lucru obișnuit. Nu m-am oprit din dans, am știut că e medicina mea”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT