Life

Emil Rengle de la Survivor România, răutăți gratuite la adresa lui CRBL: „Exilul s-a transformat în azil de bătrâni”

Emil Rengle de la Survivor România s-a bucurat cel mai tare de faptul că CRBL a ajuns în exil. Acesta a făcut o serie de remarci răutăcioase la adresa artistului.
21.02.2022 | 22:30
Emil Rengle de la Survivor Romania rautati gratuite la adresa lui CRBL Exilul sa transformat in azil de batrani
Emil Rengle, concurent la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Emil Rengle se simte răzbunat după decizia Nataliei Duminică de a-l trimite pe CRBL pe insula exilului, la Survivor România.

Dansatorul care a avut tot mai multe conflicte cu Eduard spune că palmele primite din partea echipei ar trebui să îl ajute pe cântăreț.

ADVERTISEMENT

Rengle s-a oferit să strângă lucrurile lui CRBL, împreună cu colegii săi, fibrilând de bucurie pentru că îl știe pe cântăreț departe de el.

Emil Rengle, val de răutăți și jigniri la adresa lui CRBL

„Cine mă ajută să strâng lucrurile lui CRBL?”, i-a întrebat Rengle pe coechipieri.

Otilia și Laura l-au atenționat să aibă foarte mare grijă cu lucrurile lui, căci acesta este foarte atent la ele și dacă vede vreo zgârietură pe cană sau pe pelerina de ploaie s-ar putea să iasă un nou circ.

ADVERTISEMENT

La testimoniale, Rengle nu și-a ascuns deloc bucuria să îl știe pe CRBL în exil. Au curs ironiile și răutățile gratuite la adresa acestuia, numindu-l un bătrân care are nevoie să se recupereze în azil.

„A fost ales CRBL cu domnul Relu. Exilul s-a transformat în azil de bătrâni, în care amândoi se pot recupera, să discute despre viață.

ADVERTISEMENT

A primit două palme din partea echipei. Eu îi voi da porția mea de mâncare. I se va face pachet și va primi tot”, a spus Emil Rengle la PRO TV.

Exilul scindează și mai mult echipele de la Survivor România

Emil a mai susținut că prima palmă a primit-o chiar din partea lui, nominalizându-l spre eliminare. Rengle și CRBL au început să se certe tot mai des la Survivor România, cântărețul acuzându-l pe dansator că nu este în măsură să îl pună la zid, având în vedere că este slab pe trasee.

ADVERTISEMENT

Natalia Duminică a justificat alegerea lui CRBL pentru trimiterea în exil, încă o dată, în ediția din 22 februarie. Artista a spus că a empatizat mai mult cu Emil Rengle și Otilia Bilionera, două dintre variantele pe care le avea la dispoziție.

L-a ales în cele din urmă pe CRBL deoarece a considerat că acesta va fi mai rezistent și va face față exilului mai bine decât s-ar fi descurcat Otilia, care întâmpină câteva probleme de sănătate.

Pe Emil nu a vrut să îl pună deoarece s-a apropiat destul de mult de el.

 

ADVERTISEMENT