Life

Emil Rengle, dezamăgit de unii colegi de la Survivor.”M-a luat prin surprindere atacul”

Emil Rengle recunoaște că a fost dezamăgit de o parte dintre colegii săi de la Survivor. Acesta spune că nu s-a așteptat să fie atacat înainte de a fi eliminat.
15.03.2022 | 14:55
Emil Rengle dezamagit de unii colegi de la SurvivorMa luat prin surprindere atacul
ADVERTISEMENT

Cunoscutul dansator a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în jungla dominicană.  Emil Rengle și-ar fi dorit să câștige premiul cel mare, așa cum s-a întâmplat în trecut la Românii au talent, dar a fost eliminat.

Emil Rengle, dezamăgit de unii colegi de la Survivor.”M-a luat prin surprindere atacul”

Emil Rengle se înțelegea bine cu toată lumea la Survivor România și credea că are și câțiva prieteni printre concurenți, dar lucrurile nu au stat așa. Dansatorul a rămas cu un gust amar după ce a fost eliminat. Acesta a dezvăluit că nu se aștepta să fie atacat de ceilalți concurenți înainte de a pleca acasă.

ADVERTISEMENT

“Prietenii mei m-au trimis într-un mod mai puțin elegant spre casă, deci nu știu dacă mi-am făcut prieteni sau nu. M-a luat prin surprindere atacul dinaintea eliminării și m-am simțit vândut.

Așa își poată continua jocul prin noi alianțe. Îmi respect fiecare coleg cu care am suferit cot la cot și cu care am trăit experiențe pe care nu am să le mai trăiesc cu nimeni, niciodată, indiferent de cum va arăta viitorul nostru”, a spus Emil Rengle pentru Click. 

ADVERTISEMENT

Dansatorul a slăbit 12 kilograme în cele două luni petrecute în junglă. De când a ajuns acasă acesta recunoaște că mănâncă foarte mult.

“De atunci parcă nu m-am mai oprit. Foamea constantă a făcut ca această experiență să devină cea mai grea și crâncenă prin care am trecut până acum.”, a spus câștigătorul de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Emil Rengle a părăsit Survivor România pe data de 1 martie 2022. Acesta a rezistat 8 săptămâni în cel mai dur show Tv și a fost eliminat după ce colegii săi l-au acuzat de falsitate. 

“O falsitate cum am văzut la Emil, eu nu am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată”, a spus Laura Giurcanu în timpul emisiunii de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT