Life

Emil Regle, intimidat de bărbații puternici de la Survivor România 2022: “Toată viața mea nu am fost acceptat de ei”

Emil Rengle a simțit că este susținut de echipa de la Survivor România 2022. Dansatorul crede că este pe drumul cel bun, pe cel al transformării de sine.
27.02.2022 | 22:46
Emil Regle intimidat de barbatii puternici de la Survivor Romania 2022 Toata viata mea nu am fost acceptat de ei
Emil Rengle, paralizat de concurenții puternici de la Survivor România 2022: ”Mă ating profund”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la „Românii au talent” a făcut o mărturie sinceră după ce a pierdut în fața lui Alex Nedelcu de la Războinici. Tânărul este intimidat de bărbații puternici de la Survivor România 2022.

Dansatorul și coregraful și-a deschis sufletul în timpul meciului de recompensă, mărturisind că nu a fost acceptat de masculii puternici și stăpâni pe ei, ba dimpotrivă a fost mereu paralizat de aceștia.

ADVERTISEMENT

În prezent, Emil Rengle descoperă în Republica Dominicană lucruri despre sine pe care nu le știa, precizând că este pe punctul de a depăși trauma pe care a avut-o ani buni.

Emil Rengle, paralizat de concurenții puternici de la Survivor România 2022: ”Mă ating profund”

„Vrei să zic ceva, tu ai avantaj față de toți pentru că ești cel mai rapid”, i-a spus Marian Drăgulescu lui Emil Rengle.

ADVERTISEMENT

„Băi, vă iubesc. Să știți că, mă rog o să vă povestesc în camp, dar cred că este o chestie psihică pe care trebuie să o deblochez este că eu nu am încredere în mine, în fața bărbaților. 

Toată viața mea nu am fost acceptat de bărbați și simt că toți bărbații sunt mai puternici. Eu încep să realizez aici, în Survivor, că treaba aceasta mă trage în jos. 

ADVERTISEMENT

Adică dacă este un bărbat mai puternic în fața mea încep să fie bărbați puternici, mai masculini, genul acesta de bărbați de care eu toată viața am fost intimidat.

Și psihic trebuie să depășesc asta și faptul că îmi spuneți lucrurile astea mă ating profund”, a mărturisit dansatorul.

ADVERTISEMENT

Emil Rengle, proces de transformare la Survivor România 2022

Emil Rengle i-a mulțumit ulterior lui CRBL pentru cuvintele pe care i le-a spus, dorindu-și să-l ademească de partea lui, să facă parte din „gașca sa”.

Faimosul de la Survivor România s-a simțit susținut pentru a face acel pas pentru a-și atinge visul, chiar dacă fostul component al trupei Simplu știe că nu este în totalitate sincer cu el.

Cunoscutul coregraf se vede în marea finală a competiției sportive din Republica Dominicană. Emil Regle trece printr-un proces și vrea să scape de titulatura de „băiat” și să devină bărbat.

ADVERTISEMENT