Life

Emil Rengle, pus la zid de doi foști concurenți de la Survivor România. Ce au comentat Zanni și Albert Oprea

Emil Rengle de la Survivor România și-a câștigat nu doar antipatia foștilor săi colegi Faimoși, ci și pe cea a unor ex-concurenți din sezonul trecut al show-ului.
02.03.2022 | 12:59
Emil Rengle pus la zid de doi fosti concurenti de la Survivor Romania Ce au comentat Zanni si Albert Oprea
Emil Rengle, criticat de Zannidache și Albert Oprea, foști concurenți la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zannidache și Albert Oprea au comentat ultimele mutări din echipa Faimoșilor, înainte de eliminarea lui Emil Rengle de la Survivor România.

Zannidache și Albert Oprea și-au spus părerea despre Emil Rengle, recent eliminat de la Survivor România

Câștigătorul sezonului trecut l-a avut invitat pe războinicul Albert Oprea în emisiunea pe care o realizează pe VOYO, unde au spus că Rengle merita să fie scos din concurs deoarece era cel mai îmbârligător.

ADVERTISEMENT

Oprea a avut critici de adresat și la adresa lui Cătălin Zmărăndescu, sportivul arătându-se extrem de mirat când a aflat că Rengle a tras sforile în echipă și i-a pus pe unii împotriva celorlalți. Zanni a mai declarat că dacă eram acum participant în show-ul de la PRO TV, nu știe cât ar fi rezistat cu cei din tabăra Faimoșilor. A lăsat să se înțeleagă că nu s-ar fi înțeles cu niciunul.

„Pentru mine, CRBL e un personaj foarte haios în show-ul ăsta. Are și el momentele lui. Mie nu-mi place băiatul ăsta Rengle. Mi se pare că recurge la gesturi ca să meargă mai departe. Eu nu am răbufnit ca CRBL”, au fost primele observații făcute de Albert Oprea la Extrashow.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare un pic falsitate din partea lui Zmărăndescu, cum că Rengle ar fi fost artizanul îmbârligăturilor. Cum să nu vezi că Rengle îmbârliga?”, a continuat Oprea. Acesta a mai spus că, probabil, Zmărăndescu a vrut să schimbe foaia de teamă că Rengle ar putea fi salvat, dorind astfel să își salveze imaginea în fața publicului.

„N-ați fi vrut să mă vedeți în sezonul ăsta”

„N-ați fi vrut să mă vedeți în sezonul ăsta. La primul consiliu aș fi zis, dați-mă pe mine afară că nu vreau să văd pe niciunul.

ADVERTISEMENT

Echipa e obligată să-l găsească pe cel mai îmbârligător. Poate într-o altă formație, unul n-ar mai avea probleme, altul n-ar mai fi recalcitrant”, a completat Zannidache.

Emil Rengle a fost eliminat de la Survivor în ediția din 1 martie 2022. Acesta a avut discuții aprinse cu toți foștii săi coechipieri.

ADVERTISEMENT