Life

Emil Rengle s-a împăcat cu Cătălin Zmărăndescu, după războiul de la Survivor! „Oamenii vor să-l vadă dansând”

Emil Rengle a vorbit despre marea împăcare cu Cătălin Zmărăndescu, după conflictele pe care cei doi le-au avut în timpul și după competiția Survivor România, difuzată de Pro TV.
08.05.2022 | 14:11
Emil Rengle sa impacat cu Catalin Zmarandescu dupa razboiul de la Survivor Oamenii vor sal vada dansand
Emil Rengle s-a împăcat cu Cătălin Zmărăndescu. Sursa foto: Pro TV.
ADVERTISEMENT

Emil Rengle a vorbit despre marea împăcare cu Cătălin Zmărăndescu, după Survivor România. Ei și-au aruncat vorbe grele în timpul filmărilor pentru emisiunea de la Pro TV. Conflictul lor a continuat și după ce aceștia au părăsit competiția din Republica Dominicană. Acum amândoi au lăsat scandalurile deoparte și au revenit la sentimente mai bune.

Emil Rengle s-a împăcat cu Cătălin Zmărăndescu

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au participat la Survivor România 2022. Ambii au făcut parte din aceeași echipă roșie, a Faimoșilor. Cu toate acestea, ei s-au certat cu fiecare ocazie ivită. Au plecat pe rând din competiție. Mai întâi a ieșit din concurs celebrul dansator, apoi luptătorul Zmărăndescu. Șicanările dintre cei doi au avut loc și după ce s-au întors acasă.

ADVERTISEMENT

Emil Rengle și-a luat rămas bun de la cei cu care a împărțit și momentele bune, și pe cele rele, însă singurul care nu a vrut să dea mâna cu el, a fost Cătălin Zmărăndescu. Dansatorul a zâmbit și a plecat cu capul sus, pentru că nu a vrut ca gestul să-i strice ultimele clipe de la Survivor.

Emil Rengle, despre marea împăcare cu Cătălin Zmărăndescu, după Survivor România

Fostul luptător Cătălin Zmărăndescu a continuat să arunce vorbe grele la adresa artistului și după ce a revenit acasă. Pe atunci, acesta susținea că celebrul dansator i-ar fi făcut avansuri în timpul concursului de la Pro TV. Acum, cei doi pare să fi uitat aceste momente și au fumat pipa păcii. În plus, Emil Rengle recunoaște că vorbește cu fostul luptător mereu la telefon.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că Zmărăndescu s-a schimbat foarte mult după Survivor, este un copil uriaș, este un super-om. Îl iubesc! Pot să spun că-l iubesc, am devenit prieteni. Deci nu există zi în care să nu ne sunăm unul pe celălalt și să ne povestim ce facem. Acum, în challenge-ul de după vlogul de pe Youtube, oamenii vor să-l vadă dansând în sala de dans. Și, deci, urmează să… (n.r. râde). Sunt convins că nici măcar nu simte ritmul, e aritmic… O să râdem’, a spus Emil Rengle într-un interviu pentru Cancan.ro.

Cum a fost experiența Survivor România pentru Emil Rengle

Fostul câștigător al emisiunii Românii au talent a mărturisit că i-a fost greu să doarmă sub cerul liber și să nu aibă bani de mâncare. De când a participat la competiția de supraviețuire, Emil Rengle susține că este mai des oprit pe stradă, după conflictul cu Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

„Se întâmpla și înainte (n.r. să fie recunoscut de fani), dar e clar că acum sunt mai pe val și există tot felul de întrebări cu emisiunea, cu cearta dintre mine și Zmărăndescu, cu telenovela de acolo cu realitatea noastră din junglă. Încerc să le răspund oamenilor, să stau de vorbă cu ei, să le explic că totul este bine. Este cu adevărat un reality-show. Este foarte dificil, lipsă de hrană maximă, în viața mea nu am crezut că mă voi înfometa așa. A fost cea mai grea experiență din viața mea’, a mai spus dansatorul Emil Rengle care a făcut impresie la Românii au talent.

Emil Rengle este câștigătorul celui de-al optulea sezon al Românii au talent și primul dansator din istoria emisiunii care a plecat acasă cu marele premiu

ADVERTISEMENT