Life

Drama lui Emil Rengle de la Survivor România: ”Mi-aș fi dorit să fiu normal”

Emil Rengle de la Survivor România trăiește un adevărat coșmar de când a recunoscut public că nu este atras de femei, asta pentru că nu este acceptat de cei dragi.
26.01.2022 | 15:51
Drama lui Emil Rengle de la Survivor Romania Mias fi dorit sa fiu normal
Emil Rengle, despre coșmarul vieții sale. Dezvăluirea dureroasă făcută de dansator. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

În anul 2018, câștigătorul de la „Românii au talent” anunța că este homosexual. Coregraful a suferit enorm când nu a fost primit cu brațele deschise de familie, mai ales că are o relație bună cu mama sa.

Dansatorul suferă că nu este înțeles de mama sa din cauza orientării sexuale, subliniind faptul că i-ar fi plăcut să fie o persoană normală. În acest sens vedeta a lăsat un mesaj puternic în mediul online.

ADVERTISEMENT

Renumitul coregraf a încercat să le explice celor dragi că este același om și că nu vrea nimic altceva decât să iubească și să fie iubit la rândul său.

Emil Rengle, despre coșmarul vieții sale. Dezvăluirea dureroasă făcută de dansator

Vedeta nu a știut cum să-i spună mamei sale despre orientarea sexuală pentru că o iubește foarte mult. În plus, dansatorul nu și-a dorit să o facă să creadă că a greșit sau că a făcut ceva în neregulă în educația lui.

ADVERTISEMENT

„Aş da orice pe lumea asta să aduc o femeie frumoasă acasă, să v-o prezint, să ne strângem în familie fără să fie o ruşine. Mi-aş fi dat viaţa să fiu normal. Dar nu sunt normal, aş fi dat orice să fiu pe placul vostru, în tiparul vostru.

Vreau să înţelegeţi că aş da orice pe lumea asta să nu mă simt judecat şi să nu mă simt în neregulă. Şi să scap de toate glumele din liceu, să nu mai aud că sunt poponar.

ADVERTISEMENT

Aş fi vrut să cuceresc lumea aşa cum aţi dorit voi. Vreau să mă iubiţi, să-mi acceptaţi familia chiar dacă va fi un bărbat. Merit să fiu iubit.

Dacă mă iubiţi vrea să înţelegeţi că iubesc viaţa şi am să trăiesc până la final cu misiunea asta. Îmi doresc să rezonăm”, a mărturisit Emil Rengle într-o filmare de pe canalul de Youtube, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cine este Emil Rengle, Faimosul de la Survivor România 2022

Emil Rengle s-a născut la 1 septembrie 1990, la Oradea, acolo unde a avut parte de o copilărie foarte frumoasă. La 7 ani își descoperea pasiunea pentru dans, iar la 18 ani devenea cel mai bun dansator şi coregraf din România.

Câștigătorul de la „Românii au talent” a studiat dansul și coregrafia la UNATC, dar a învățat și în străinătate. Vedeta și-a perfecționat tehnicile la școli renumite de coregrafie de peste Ocean.

În anul 2015 a fondat proiectul muzical numit RENGLE și a lansat mai multe discuri single. Doi ani mai târziu dansa cu Dana Budeanu în cadrul unei emisiuni TV. S-au retras după ce designerul s-a accidentat.

Mai târziu, a ajuns să fie coregraf pentru artiști cunoscuți de la noi din țară, precum Inna, Alex Velea, Alexandra Stan, Corina, Loredana Groza, Fly Project sau Anda Adam.

În momentul de față, Emil Rengle își depășește limitele în competiția sportivă Survivor România. Dansatorul a plecat în Republica Dominicană pentru o experiențăă inedită.

ADVERTISEMENT