Sport

Emil Săndoi a analizat derby-ul dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova: „O văd cea mai în formă echipă din campionat!”. Exclusiv

Emil Săndoi, fost antrenor și jucător important la Universitatea Craiova, a analizat, în exclusivitate, pentru FANATIK, derby-ul dintre „cele două Craiove”.
30.09.2021 | 20:02
Emil Sandoi a analizat derbyul dintre FC U Craiova si Universitatea Craiova O vad cea mai in forma echipa din campionat Exclusiv
Emil Săndoi a analizat derby-ul dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova: „O văd cea mai în formă echipă din campionat!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Duminică, FC U Craiova și Universitatea Craiova se vor întâlni, în premieră, într-un meci din Liga 1. Partida va începe la ora 21:00 și se va juca pe stadion „Ion Oblemenco”.

Emil Săndoi a analizat derby-ul dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova

Fostul antrenor și jucător din Bănie este de părere că ambele echipe își vor dori victoria în meciul de duminică. În același timp, Emil Săndoi o consideră pe Universitatea Craiova cea mai în formă echipă din campionat, la acest moment.

ADVERTISEMENT

Între tehnicienii celor două echipe există o diferență mare de experiență, în favoarea lui Laurențiu Reghecampf. Însă, Emil Săndoi susține că Adrian Mutu dispune de un potențial deosebit, chiar dacă este la început de drum în meseria de antrenor.

„Sper într-un joc spectaculos și să câștige cei mai buni. Dacă voi avea posibilitatea, voi merge și eu la stadion, pentru că e meseria mea și mă interesează soarta ambelor echipe din Craiova.

ADVERTISEMENT

În jocuri din astea, în care sunt ambiții deosebite la mijloc, este importantă și strategia pe care o alege fiecare dintre ei. Fiecare antrenor își alege o anumită strategie, în funcție de lotul pe care îl antrenează.

Chiar dacă Mutu este un antrenor tânăr, are un potențial deosebit. La Reghe nu cred că mai este cazul să vorbesc, pentru că are atâta experiență. Până la urmă, jucătorii decid în teren.

ADVERTISEMENT

CSU nu cred că mai are nevoie de laudele mele, pentru că are un lot competitiv și, în momentul de față, o văd cea mai în formă echipă din campionat. Nu mă influențează ultimul rezultat pe care l-au obținut cu Dinamo, pentru că aici au fost niște condiții speciale. Chiar dacă au pierdut la CFR, au arătat forță de joc și posesie.

Dar, să nu uităm că și în partea cealaltă sunt niște jucători cu potențial mare pentru campionatul nostru. Deci, din punctul ăsta de vedere, nu știu dacă va fi un meci dezechilibrat. Cred că fiecare dintre echipe își va dori victoria”, a declarat Emil Săndoi, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Emil Săndoi, indignat de atacul ultrașilor asupra lui Sorin Cârțu

În seara de marți spre miercuri, mai mulți suporteri de la FC U Craiova au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova. Aceștia au scris mai multe mesaje scandaloase: „Nu uităm, nu iertăm”, „Mori!”, „Cârțu = Sifon” și „CS U = Clonă”.

Emil Săndoi nu este de acord cu gestul ultrașilor echipei lui Mititelu și susține că Sorin Cârțu întotdeauna a fost dedicat fotbalului craiovean.

„Până la urmă, Sorin Cârțu cred că a fost dedicat fotbalului craiovean, în permanență, și este în continuare. Acum, că face parte dintr-una dintre grupări… asta e. E normal să-ți faci meseria cum poți mai bine acolo unde ești.

Din punctul ăsta de vedere, eu nu sunt de acord cu gesturi de genul ăsta și nu o să fiu niciodată, indiferent despre cine ar fi vorba. Din păcate, la noi, în România, este posibil orice”, a mai spus Emil Săndoi.

Un incident similar a avut loc în luna mai a anului trecut. La fel ca atunci, Sorin Cârțu a depus plângere la poliție pentru cele întâmplate.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 1,55 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT