Fotbal intern

Emil Săndoi, cadou special înainte de Chindia – Universitatea Craiova. A împlinit 56 de ani

02.03.2021 | 21:27
Emil Sandoi cadou special inainte de Chindia  Universitatea Craiova A implinit 56 de ani
ADVERTISEMENT

Emil Săndoi a primit un cadou special înainte de Chindia – Universitatea Craiova. Pe 1 martie, cu doar o zi înainte de meci, fostul mare fundaș a împlinit 56 de ani, iar Nicușor Bancu i-a oferit un tricou special din partea echipei sale de suflet. 

Chiar dacă o antrenează pe Chindia și o face în cel mai profesionist mod cu putință, Săndoi nu și-a ascuns niciodată iubirea pentru echipa la care a făcut istorie.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul oltean a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK și a vorbit despre modul în care se simte la 56 de ani. „Am aceeași greutate ca atunci când jucam fotbal,” a dezvăluit Emil Săndoi.

Emil Săndoi a primit un cadou special înainte de Chindia – Universitatea Craiova. Nicușor Bancu i-a dăruit cu tricou

Înainte de fluierul de start, căpitanul Craiovei, Nicușor Bancu, i-a dăruit un tricou special lui Emil Săndoi, cu numărul 56 înscripționat. Fostul fundaș a făcut istorie în tricoul alb-albastru și a reușit să cucerească un campionat (1990-1991) și o Cupă a României (1992-1993). Din păcate, Săndoi a fost accidentat foarte grav în finala cu Dacia Unirea Brăila.

ADVERTISEMENT

După ce a învins-o pe Universitatea Craiova în campionat, Emil Săndoi vrea să o elimine pe Știința și din Cupa României, însă misiunea se anunță dificilă, deoarece tehnicianul trebuie să gestioneze și pregătirea fizică a jucătorilor, deoarece Chindia va da piept vineri, de la ora 17:30, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Cu doar o zi înainte de înfruntarea cu Știința, Săndoi și-a sărbătorit ziua de naștere. Fostul mare jucător al Universității a împlinit 56 de ani, iar clubul la care a făcut istorie nu l-a uitat.

ADVERTISEMENT

„Destinul a făcut ca ziua mea să pice între meciurile cu Universitatea Craiova.” Are aceeași greutate ca atunci când juca fotbal

Emil Săndoi și-a expus regretul pentru FANATIK că timpul a trecut, iar anii s-au scurs, însă anunță că se simte foarte bine, și greutatea sa a rămas neschimbată din momentul în care „a agățat ghetele-n cui”.

„Bine, ce să zic, mă simt foarte bine și sper să fiu sănătos în continuare. Parcă au trecut prea repede anii, nu mă vedeam așa de repede ajuns la această vârstă, dar sper în continuare să nu simt numărul anilor.

ADVERTISEMENT

Eu am aceeași greutate ca atunci când jucam fotbal. Normal că anii trec, dar sper să lase cât mai puține urme.Poate destinul a decis ca cele două meciuri cu Universitatea Craiova să se joace înainte și după ziua mea de naștere. Cine știe, sunt semne. E greu să câștigi cu Craiova. De fiecare dată când intri pe teren, îți propui să câștigi,” a declarat Săndoi în exclusivitate pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova– FC Botoșani: 1,98 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT