Fotbal intern

Emil Săndoi, după ce și-a bătut echipa de suflet: „Până la urmă ne facem meseria. Îmi pare rău pentru Craiova”

27.02.2021 | 23:03
Emil Sandoi dupa ce sia batut echipa de suflet Pana la urma ne facem meseria Imi pare rau pentru Craiova
ADVERTISEMENT

Chindia a dat lovitura la Buzău, în fața Universității Craiova, și s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Iacob. Antrenorul gazdelor, Emil Săndoi, spune că și-a făcut meseria, chiar dacă a înfruntat echipa sa de suflet. Și-a felicitat jucătorii pentru implicare și abordarea tactică. 

Emil Săndoi a provocat prima înfrângere a Universității Craiova în mandatul lui Marinos Ouzouinidis. Antrenorul Chindiei nu a făcut nicio referire la arbitrajul modest al lui Istvan Kovacs în partida de la Buzău.

ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște face 32 de puncte, urcă pe locul 8 și reintră în calculele pentru calificarea în play-off. Este la patru puncte în spatele echipei de pe locul 6, Academica Clinceni.

Emil Săndoi spune că va fi toată viața suporterul Universității Craiova. Dar vrea să o bată și în Cupa României

Universitatea Craiova pierde teren în lupta pentru titlu în Liga 1 după înfrângerea în fața Chindiei. Are 47 de puncte, patru mai puține decât primele clasate, FCSB și CFR Cluj, care încă nu au jucat în această etapă.

ADVERTISEMENT

“Veneam după o perioadă dificilă, s-a văzut o lipsă de încredere la jucătorii noștri. Vorbeam despre o lipsă de experiență la nivelul lotului nostru. Sunt bucuros pentru victoria băieților. Tactic și implicare în joc la nivel bun. Ca reușite individuale, mai puțin. Nici noi, nici Craiova.

Craiova își propune mereu să câștige cupa și campionatul. Probabil că vom face câteva schimbări în cupă, dar jucăm serios chiar dacă nu este . Sunt născut, crescut, am jucat atâția ani, am antrenat aici.

ADVERTISEMENT

Rămâne echipa mea de suflet și le voi ține pumnii mereu. Până la urmă ne facem meseria. Eu sunt antrenor la Chindia, am respect pentru oamenii de aici. Îmi pare rău pentru Craiova, dar mă bucur pentru victoria noastră”, a declarat Emil Săndoi la finalul partidei contra Chindiei.

Universitatea Craiova și Chindia se înfruntă din nou marți, 2 martie, tot la Buzău, în sferturile de finală ale Cupei României. Emil Săndoi este tentat să menajeze o parte dintre jucători la acea partidă.

ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște joacă în etapa următoare din Liga 1 în deplasare la Sepsi. Universitatea Craiova are meci pe propriul teren, în fața celor de la FC Botoșani.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – U Craiova: 2,00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT