Fotbal intern

Emil Săndoi, euforic după victoria cu Dinamo: „A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre!”

16.01.2021 | 23:12
Emil Săndoi, euforic după victoria cu Dinamo: „A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre!”
Emil Săndoi, euforic după victoria cu Dinamo: „A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre!” foto: hepta
ADVERTISEMENT

Emil Săndoi a fost entuziasmat de victoria obținută în deplasare cu Dinamo, dar a oferit și o declarație surpinzătoare, considerând că terenul de joc a fost destul de bun în ciuda ninsorii și a temperaturilor scăzute.

Dupa acest succes, Chindia Târgoviște se plasează pe locul 6 în clasamentul Ligii 1, cu 24 de puncte acumulate în 17 partide disputate.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Emil Săndoi a spus că terenul nu a fost atât de rău pe cât se aștepta să fie și a apreciat munca depusă de echipa sa pe tot parcursul meciului.

Emil Săndoi surprinde după victoria cu Dinamo: “Terenul a fost destul de bun”

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 65, după un corner executat de către Dumitrașcu iar Berisha a reluat din careu în plasa porții lui Eșanu. Astfel Emil Săndoi a ajuns cu Chindia la 6 meciuri fără eșec, fiind pe poziție de play-off.

ADVERTISEMENT

“Vreau să-i felicit pe băieți pentru evoluția pe tot parcursul jocului de azi, eu cred că am demonstrat, am avut ocazii de gol, băieții au conștientizat că numai prin muncă, dăruire și disciplină de joc se poate câștiga.

Să vă spun sincer, eu mă așteptam să fie chiar mai rău terenul azi, am declarat și înainte de meci, cred că totuși terenul a fost destul de bun, nu a fost înghețat, s-a putut sta pe picioare, am abordat bine această partidă, n-am făcut greșeli pe faza defensivă”, a delcarat Emil Săndoi la finalul întânlirii.

Daniel Popa, evidențiat de Săndoi la finalul partidei

“L-aș evidenția pe Daniel Popa, a făcut o partidă bună, exceptând ocazia singur cu portarul, e greu să o uit, oricum nu o să o uit, puteam să facem diferența de atunci, dar și ceilalți jucători… și Aioani în poartă, linia de patru fundași, nu știu Dinamo să fi avut vreo ocazie de joc.

ADVERTISEMENT

La fel Dulca, Rață… eu zic că a fost o partidă bună. Nu știu dacă a fost cea mai bună partidă din sezon, mi-e greu să trec în revistă toate jocurile pe care le-am disputat, dar poate fi una dintre cele mai bune pe care le-am avut.

Mai vrem să transferăm încă 2-3 jucători, mai sunt discuții, sunt conștient că e un campionat destul de greu, contează și victoria, dar mai sunt atâtea jocuri, aspru disputate, jocurile se derulează într-o viteză fantastică, în următoarele două săptămâni cred că avem cinci partide”, a adăugat Emil Săndoi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri