Fotbal intern

Emil Săndoi, în capul listei lui Mihai Rotaru pentru înlocuirea lui Corneliu Papură! Exclusiv

30.01.2021 | 14:41
Emil Sandoi in capul listei lui Mihai Rotaru pentru inlocuirea lui Corneliu Papura Exclusiv
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură are zilele numărate după rezultatele modeste ale Universităţii Craiova din ultimele şapte etape. FANATIK a aflat că Emil Săndoi este în capul listei lui Mihai Rotaru pentru înlocuirea actualului antrenor al formaţiei din Băniei.

U Craiova a ajuns la cel de-al şaptelea meci consecutiv fără victorie în Liga 1, după remiza cu FC Argeş de pe teren propriu, iar oficialii clubului se pregătesc de schimbarea lui Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

Emil Săndoi, în locul lui Corneliu Papură?! E varianta număr 1 pentru Mihai Rotaru

Din informaţiile FANATIK, Emil Săndoi este varianta numărul 1 a lui Mihai Rotaru pentru înlocuirea lui Corneliu Papură. Antrenorul Chindiei Târgovişte a intrat în vizorul oltenilor după rezultatele bune obţinute cu Chindia Târgovişte, echipă ajunsă pe loc de play-off după ce în sezonul trecut a scăpat de retrogradare cu ajutorul unui baraj.

Pe lângă rezultatele obţinute la Chindia Târgovişte, Emil Săndoi ar mai avea un avantaj, în special în ochii suporterilor. Antrenorul de 55 de ani este născut în Craiova şi a obţinut performanţe importante în perioada când a îmbrăcat tricoul Universităţii, alături de care a câştigat un titlu şi două Cupe ale României.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir susţine că a picat varianta Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a fost una dintre variantele lui Mihai Rotaru, iar patronul Universităţii Craiova îl aştepta pe fostul antrenor al FCSB la Craiova, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Cu toate acestea, conform lui Dumitru Dragomir, tehnicianul va pleca în Qatar, chiar dacă a fost în discuţii cu oltenii.

“Până aseară așa știam, că Laurențiu Reghecampf vine la Craiova. Aseară eram cu Adrian Thiess la o terasă și Reghe l-a sunat că nu mai vine în România. Pleacă în Qatar.

ADVERTISEMENT

El și Mihai Rotaru au fost în concediu în Dubai și au stat foarte mult timp împreună, era foarte aproape să semneze cu Craiova, dar în ultimul moment a renunțat din cauza scandalului dintre soția lui și familia Becali”, a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport Matinal.

Emil Săndoi a mai antrenat-o pe U Craiova la revenirea oltenilor în Liga 1

Emil Săndoi a stat pe banca Universităţii Craiova în perioada septembrie 2014-decembrie 2015, iar la finalul sezonului 2014-2015, primul după revenirea oltenilor în Liga 1, a dus echipa pe locul 5. De altfel, fostul fotbalist al Ştiinţei a stat pe bancă la U Craiova alături de Sorin Cârţu, actualul preşedinte al formaţiei din Bănie.

ADVERTISEMENT

În pauza de iarnă, Chindia şi U Craiova au jucat două meciuri amicale la Buftea, iar Emil Săndoi a avut o serie de declaraţii pe placul suporterilor din Bănie.

“Sperăm că ne-am pregătit cu viitoarea campioană a României. Trebuie să recunoaștem, Craiova are o echipă foarte bună și un lot valoros”, spunea Emil Săndoi.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iaşi – U Craiova: 2,05 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT