Fotbal intern

Emil Săndoi se teme înainte de Chindia – U Craiova: ”Să nu se mai facă greşeli de arbitraj”. Video

26.02.2021 | 12:21
Emil Sandoi se teme inainte de Chindia  U Craiova Sa nu se mai faca greseli de arbitraj Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul Emil Săndoi se teme de arbitraj înainte de meciul Chindia – U Craiova, din etapa a 25-a din Liga 1, și este mulțumit că gazonul de la Buzău se prezintă în condiții bune.

Cele două formații se vor întâlni sâmbătă, 27 februarie, de la ora 20:00, în campionat, urmând ca trei zile mai târziu, marți, 2 martie, de la ora 20:30, să se înfrunte în sferturile de finală ale Cupei României. Ambele meciuri vor avea loc la Buzău, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Chindiei a vorbit pentru FANATIK și s-a arătat surprins de faptul că antrenorul Craiovei, Marinos Ouzounidis, a schimbat sistemul de joc al oltenilor.

Arbitrajul, principala problemă a lui Emil Săndoi înainte de Chindia – U Craiova

”Este primul meci la Buzău, mă bucur că rămânem într-un singur loc şi nu ne mai mutăm dintr-o parte în alta. Oricum, peste tot unde am jucat condiţiile au fost bune şi niciun adversar nu a putut să se plângă”, a declarat Emil Săndoi înaintea partidei Chindia – U Craiova.

ADVERTISEMENT

”Sperăm să fie cu mai mult noroc acum, dar şi să nu se mai facă greşeli de arbitraj împotriva noastră, şi nici în favoarea noastră nu ne dorim. Sperăm să acumulăm puncte, pentru că orice zestre de puncte înainte de play-out este importantă”, a mai spus tehnicianul târgoviștenilor.

”Ne aşteaptă un meci dificil, cu una dintre cele mai bune echipe din campionat. O dublă de fapt, pentru că după meciul din campionat va urma şi meciul de Cupă, la trei zile. Este un program încărcat, avem trei partide în opt zile, toate importante”, a continuat Săndoi.

ADVERTISEMENT

Săndoi a reglat problemele din meciul cu FCSB

”Avem tot lotul la dispoziţie, cu amendamentul că unii dintre jucători nu sunt puşi la punct cu pregătirea fizică, pentru că au avut program individualizat. Mă refer aici la Neicuţescu şi la Cherchez, care probabil nu vor intra în calcul pentru aceste partide.

Mă bucur că nu avem suspendări. Corbu a revenit după operaţie, dar mai devreme de trei săptămâni nu cred că va putea fi integrat în programul nostru”, a afirmat tehnicianul Chindiei.

ADVERTISEMENT

În încheuere, Săndoi a revenit asupra eșecului cu FCSB: ”A fost o săptămână OK, după meciul cu FCSB am încercat să reglăm unele probleme pe care le-am avut. A fost o înfrângere, chiar dacă nici ei nu au avut cine ştie ce ocazii clare de-a lungul partidei. A fost o greşeală la o fază fixă. Încercăm să trecem peste acest rezultat negativ”.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – U Craiova : 1,47 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT