Life

Emilia Bendeac, mesaj de susținere pentru fiul său, actorul Mihai Bendeac: „Uităm ce înseamnă empatia”

18.05.2020 | 19:31
Emilia Bendeac mesaj de sustinere pentru fiul sau actorul Mihai Bendeac Uitam ce inseamna empatia
ADVERTISEMENT

Actorul și juratul „iUmor” Mihai Bendeac este omul momentului după ce a mărturisit în fața telespectatorilor că a fost infectat cu noul tip de coronavirus, foarte multe persoane necrezând acest lucru. Mama sa, Emilia, îi sare în apărare prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare.

Emilia Bendeac despre virusul care a afectat întreaga familie. Cum își susține fiul

Actorul cunoscut pentru rolurile din „Băieți de oraș” și „În puii mei” a ajuns subiectul cel mai discutat după ce a declarat în ultima ediție a emisiunii „iUmor” că a avut coronavirus. Dacă la început Mihai Bendeac nu a fost crezut pe cuvânt, a ajuns să-și facă un test care a demonstrat că în organismul său există anticorpi specifici acestui virus.

ADVERTISEMENT

Mama juratului de la Antena 1 a distribuit videoclipul încărcat pe contul de Youtube și a scris și un mesaj de susținere la adresa fiului său. De meserie asistentă medicală, Emilia Bendeac este de părere că oamenilor le este frică să vorbească despre un virus, dar nu uită să înșele sau să-și vadă doar propriul interes.

„Ne este frică de un virus, ce este drept destul de neprietenos, dar suntem ok cu noi înșine în oglindă dacă mințim, înșelăm, ne gândim doar la propria persoană sau propriul interes, uităm ce înseamnă empatia sau un mic gest de omenie, cam trist”, a scris Emilia Bendeac, pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

A avut sau nu juratul „iUmor” Mihai Bendeac coronavirus

Declarația lui Mihai Bendeac a șocat o lume întreagă când a mărturisit că a fost bolnav de coronavirus mai bine de 40 de zile, perioadă pe care a petrecut-o în casă fără a merge la medicul de familie sau a suna la DSP.

Juratul de la Antena 1 nu a fost singurul infectat cu acest virus, ci și ceilalți membrii ai familiei sale au avut simptome specifice noului tip de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Mai exact, părinții și fratele său mai mic au prezentat simptome ușoare, în timp ce unchiul și mătușa sa au avut nevoie de îngrijiri medicale și s-au prezentat la spital.

„Am avut dreptate, asta indică faptul că există anticorpi, așa că am avut dreptate (n.r. că a avut coronavirus). Treaba asta s-a întâmplat acum două luni.

ADVERTISEMENT

Mă bucur foarte mult că am făcut acest clip pentru că există, din păcate, această problemă a oamenilor care dezvoltă treaba asta. Se gândesc la ce va spune lumea, bă uite au am vrut să spun, să vorbesc despre treaba asta.

E nasol că oamenii se gândesc că ar fi stigmatizați și așa mai departe, e o tâmpenie. Trebuie să trecem împreună prin această chestie și cred că ar trebui să învățăm foarte multe din treaba asta, a spus Mihai Bendeac în videoclipul în care și-a făcut testul de imunitate.

ADVERTISEMENT